Tilbage til siden

Skrevet

Nu har jeg nået toppen mor – foredrag forår 2019

Nu har jeg nået toppen mor

Foredraget handler at sætte livet i perspektiv og leve bevidst. Turde knubs og vide, at der i et hvert valg er et fravalg. Om at tage for meget for givet og det forkerte alvorligt. 

Jeg har lært så meget på de ture. Om mig, mine grænser, mine værdier, mine drømme. Om at nå i mål. Og hvad gør mig glad. Og hvorfor. Hvilket menneske ønsker jeg er være og hvordan når jeg derhen. I mit mål.

Jeg har en afsindig lyst til at videreformidle det til dig.

PRAKTIK:

– Foredraget starter kl. 19 og varer ca 2 timer

– Foredragene slutter af med en dialog med salen hvor Michelle svarer på spørgsmål

– Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og der er også en cafe/restaurant på hotellet, hvor du/i kan spise inden foredraget. Book direkte hos dem.

– Det vil efterfølgende være muligt at købe en signeret bog, eller få allerede købte bøger signeret.

– Tilmelding og billetkøb her på Michellehviid.dk er nødvendigt. Der er et max antal pladser til foredraget.

Du melder dig til her, bekræftelsen du modtager på mail, er billetten!

“Nu har jeg nået toppen mor”

Foredraget handler at sætte livet i perspektiv og leve bevidst. Turde knubs og vide at der i et hvert valg er et fravalg. Om at tage for meget for givet og det forkerte alvorligt. 

Jeg har lært så meget på de ture. Om mig, mine grænser, mine værdier, mine drømme. Om at nå i mål. Oh hvad gør mig glad. Og hvorfor. Hvilket menneske ønsker jeg er være og hvordan når jeg derhen. I mit mål.

Jeg har en afsindig lyst til at videreformidle det til dig.

 

OM SELVE FOREDRAGET:

jeg har det seneste år besteget 4 bjerge.  Kanisfluh (Østrig), Kilimanjaro (Tanzania), Machu Picchu (Peru) og Mount Kinabalu (Borneo), og om nogle måneder skal jeg 6100 meter op i indisk Himalaya med min voksne søn. 

Da jeg købte mine vandrestøvler inden første bjerg, græd min far af grin: Dig vandre? Dig leve primitivt. Og hvorfor?

At vandre er vitterlig svaret på alt. Naturen ved bedre og dæmonerne kan ikke lide frisk luft. Et ben foran det andet og så mangler du kun at bestemme retningen. Og dit mål er meget tydeligt. Og for at kende følelse af at nå i mål, må dit mål være målbart!

Der er et grund til at de skotske læger nu udskriver vandring som en behandlingsform for stress, angst og generel ligegyldighed!

DET VIRKER. 

Foredraget bliver en rejse i verden, men især en især en rejse i psyken – og du behøver ikke gå helt så langt som mig, for jeg vil fortælle alt hvad jeg har lært. Så du kan bruge det i dit eget liv.

TOURNEPLAN FORÅR 2019:

 

Køb din  billet her, bekræftelsen giver dig adgang! Bemærk earlybird til 10/3

19/3 Herning (Scandic)

20/3 Silkeborg (Radisson)

21/3 Sønderborg (Scandic)

26/3 Kolding (Comwell)

1/4 Snekkersten (Comwell Borupgaard)

2/4 København (Scandic Copenhagen) (Snart udsolgt)

8/4 Vejle (Scandic)

9/4 Odense (Riceteria) (næsten udsolgt)

10/4 Holte (Comwell)

11/4 Esbjerg (Hotel Brittania)

23/4 Århus (Godsbanen)

OM MICHELLE HVIID

Michelle Hviid er en af vore helt store iværksættere kendt for sit kæmpe engagement og sin fremdrift. Som foredragsholder er Michelle derfor både energisk, inspirerende og fuld af en masse gode idéer. Du vil opleve en hudløs ærlig, autentisk og helt igennem fantastisk foredragsholder, der med humor og nærvær kan underholde og begejstre. Du vil sikkert både fælde en tåre og også af grin.

Michelle Hviid har 8 års erfaring som foredragsholder. Hun begyndte at holde foredrag om iværksætteri efter at have skabt succesen Runningdinner.dk.

Michelles kommercielle og kreative brug af internettet siden 2002, har blandt andet skaffet hende en fast plads på Nationalmuseet udstilling om industriens udvikling i Danmark. Hun har også vundet flere priser og er blandt andet af Berlingske kåret til Young talent of the Year.

Hun har været både Radio- og tv vært og er forfatter til de 2 best-sellers “Skru op for livet” og “Råstyrke”.

Råstyrke handler om et voldsomt sygdomsforløb i 14/15, hvor Michelle blev opereret for en tumor i hjerne og efterfølgende blev lam og føleforstyrret i højre side af kroppen. Det er en ærlig beretning om, hvordan man insisterer på at komme tilbage til livet. Michelle blev opereret yderlige 5 gange i 2018 men er rask. Trods insisterende sygdomsforløb, insisterer hun på at være mere menneske og mor end patient.

Michelle er en dygtig og engageret og virkelig morsom foredragsholder. Michelle har en humoristisk tilgang til sit eget sygdomsforløb og publikum sidder tilbage med en følelse af, at de kan lidt mere end inden de hørte Michelle, og med mere mod på livet. Og så er hun en af Danmarks sjoveste kvinder, mens hun arbejder sig hen mod den eftertænksomhed hun uundgåelig efterlader hos sit publikum.

Michelle er god til:

– At skabe gå-på-mod

– At skabe handlekraft

– At mobilisere entusiasme

– Autenticitet

– Work life (u)balance

– Livet og lykkeglimt

– Forandringsvillighed

Michelle vil røre de fleste, uanset hårfarve, køn og livsvalg. Michelle er født i Australien og er alenemor til 2 børn hvoraf den ene nu er voksen. Michelle er ambassadør for Børneulykkesfonden, Røde Kors, stifter af velgørenhedssuccesen Überbanko, som siden 2007 har genereret mere end 2 millioner kroner til hjælpearbejde. Hun er aktivt involveret i Julegaveregn, der sørger for at børnehjemsbørn i Danmark får ordentlige julegaver samt aktivt engageret i Børneulykkesfonden. Hun har arbejdet selvstændigt siden 1997 og er autodidakt.

Michelle anser et foredrag for vellykket, hvis publikum bagefter går en anden vej hjem for at gøre sig mere umage i hverdagen og livet – kysser mere og husker at hjælpe hinanden mere. Er mere generøse i livet, husker at give et kompliment.

Michelle elsker dialog med salen efter endt foredrag. Hun er tosproget og kan også bookes på engelsk. Michelle kan også bookes som paneldeltager og ordstyrer.

 

 

MICHELLE HVIID ER KENDT FRA

 

– Blogger på Hviidunderlig.dk

– Råstyrke (2015), People’s Press

– Hviids Varmestue (2015), Radio24syv

– Skru op for livet – 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen (2011), Pretty Ink

– Klummeskribent for BT OG E.B

– Læsø Kalder DR1

– Så har vi balladen (2011-2015), P4

– 24 Timer (2010-2011), klummeskribent

– Michelles Mission (2006), DR1

 

BILLETSALG HER!

– Billetterne koster 180kr/stk indtil udgangen af 10. marts. Så stiger billetprisen til 240kr/stk

– Din emailbekræftelse fungerer som billet(er)

 

 


2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010