Tilbage til siden
 • Tilføj til kurv

  6 timers coaching (betal for 5) 5.000 kr

  DKK 6.000,00

  Klip de usynlige elastikker.

  Mine primære tanker gik i årevis på hvad de andre tænkte, og alt det der kunne gå galt. Og det meste gik galt – før det gik godt, før jeg turde mærke “mig”.

  Til mit held kollapsede det meste, min hverdag, livet, alt det jeg troede at jeg skulle – for sådan gjorde jo alle. Jeg kunne ikke finde ud af det – og gav op.

  Det har jeg gjort jævnligt siden. Jeg får stadig lullet mig selv ind i den gængse virkelighed, den de fleste lever efter, det vi så massivt bliver bildt ind er lykken, det vi blindtlever efter. Det behøver vi ikke. Ikke hele tiden. Heller ikke dig. Du er fri til at vælge dit liv. Meget er defineret men du har stadig selvbestemmelse. Råderet over din hverdag. Dig.

  For mig er det vigtigt:
  – At min krop er sund og stærk
  – At jeg selv har indflydelse på hverdagen
  – At møde verden i øjenhøjde med øjenkontakt.
  – At respektere de aftaler jeg laver med mig selv (Uh det kan være svært)

  Jeg søger tilbage til mig selv ofte, lærer at mærke efter hvad der rent faktisk gør mig glad. Og det handler om mennesker, smag og verden. Kærlighed. Altid.

  HVAD VIL DU?
  HVORNÅR MÆRKER DU EFTER?
  HVORNÅR TØR DU?

  Og jeg har gjort det så mange gange, givet op, først aldeles tynget af angst og helt ufrivilligt. Efterhånden mere sikkert og uden frygt. Efterhånden meget bevidst.

  Det ville jeg gerne lære fra mig. Lære dig? Og min uddannelse? Jeg har siden jeg blev 18 år og myndig, altså i 28 år, dygtiggjort mig i at leve mit liv, mest efter hjertet. Men jeg har faktisk også taget et par coachinguddannelser, indtil videre har jeg bare mest, brugt dem på migselv. Se evt min nytårsblog for 2018?

  Og ja, det har konsekvenser. Store konsekvenser, men alle valg betyder fravalg, intet valg er også et valg, og måske betyder det at miste sig selv.

  Vil du skubbes og hives ud af komforten, sofaen, trummerummen? You’ve got the power, jeg vil gerne være startkabel!? Jeg tør godt udfordrer dig på dine “historier”, pege på dine vaner, skubbe dig ud af din komfortzone.

  Jeg tager nu coaching klienter ind. Det er i København eller via nymodens telekommunikation hvor vi har øjenkontakt. En minimum startpakke er 5 timers coaching som vi selv sætter datoer på. Det kan også være 5 timer i træk. Herefter kan timer købes enkeltvis. Hvad skal du bruge 2019 til?
  Pris: 5.000kr inkl moms (1.000kr rabat)

  Send mig en e-mail på michelle@michellehviid.dk så sender vi en faktura. Mailer sammen om tidspunkter.

  Kh Michelle
  (klik her! Begrænset antal pladser)

 • Tilføj til kurv

  Køb begge bøger

  DKK 400,00

  af Michelle Hviid

  Skru op for livet & Råstyrke.

  Indtil 20. dec. pakker jeg gerne alle bøger ind smukt. Skriv i evt. om jeg skal pakke ind og husk at skriv hvis bøgerne skal signeres og til hvem!

  Normalprisen er 250 kr pr. stk. Men jeg har købt rettighederne til “Skru op for livet” tilbage fra forlaget, det betyder at der lige nu står 600 stk bøger i kasser i min stue. Derfor sælger jeg lige nu begge bøger i en “sampak” til 350 kr. Du kan altså spare 150 kr ved at klikke på køb her. Bemærk at jeg signerer bøgerne til køberen med mindre andet er angivet ved bestillingen.

  Skru op for livet: Med bogen her, vil hun gerne hjælpe andre, ved at inspirere dem til, at gøre det deres indre stemme fortæller dem at de skal, og derved skulle de også blive mere lykkelige, da vores indre stemme altid har ret. 

Bogen giver en masse inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at gøre de ting der gør dig glad, i stedet for at gøre de ting der gør andre mennesker glade. Bogen er en bestseller og er udkommet i 3 oplag.

  Råstyrke: Dette er historien om hvordan Michelle meldte sig ud af systemet og ind i kampen for sit liv og sin familie, fordi der ikke var noget alternativ. Om tab af kærligheden, og om at samle styrke til at være både kvinde og forelsket igen. Tag med på en personlig rejse om at kunne, turde, ønske, ville, falde, kæmpe, rejse sig og elske. Læs et uddrag af bogen fra People’s Press, her! Bogen er en bestseller og røg i 2. oplag på bare 4 dage. Den ligger lige nu på bestsellerlisterne hos diverse boghandlere.

  Du kan se hvad andre læsere har skrevet på Facebook og Instagram under #råstyrke #tumorkolbøtte

  Andres ord gør mig stolt! God læselyst til mørke aftener. Kh Michelle

 • Tilføj til kurv

  Motivationskarrusellen – 4. & 5. Maj

  DKK 2.900,00

  4. og 5. Maj kl. 10-17

  Tribeca NV. Bygmestervej 2. København NV

  Læs mere her!

 • Tilføj til kurv

  Motivationskarusellen – 9. & 10. Maj

  DKK 2.900,00

  9. og 10. Maj kl. 10-17

  Tribeca NV. Bygmestervej 2. København NV

  Læs mere her!

   

 • Tilføj til kurv

  Råstyrke

  DKK 250,00

  af Michelle Hviid

  Hvorfor falder vi? Så vi kan lære at rejse os selv op igen. I oktober 2014 fik Michelle Hviid konstateret en godartet tumor i hovedet. I december blev hun opereret, og derefter gik det meste galt. Fra at være en eftertragtet foredragsholder og skarp blogger, blev hun en halvdøv, delvist lam kvinde uden en krone, som ikke kunne kende sine egne børn. Den ligger pt på alle bestsellerlister.

  Dette er historien om hvordan Michelle meldte sig ud af systemet og ind i kampen for sit liv og sin familie, fordi der ikke var noget alternativ. Om tab af kærligheden, og om at samle styrke til at være både kvinde og forelsket igen. Tag med på en personlig rejse om at kunne, turde, ønske, ville, falde, kæmpe, rejse sig og elske. Læs et uddrag af bogen fra People’s Press, her!

  Du kan se hvad andre læsere har skrevet på Facebook og Instagram under #råstyrke #tumorkolbøtte
  Andres ord gør mig stolt! God læselyst til mørke aftener. Kh Michelle

   

   

 • Tilføj til kurv

  Skru op for livet

  DKK 250,00

  af Michelle Hviid

  Skru op for livet: det, du giver ud, får du tifold igen af Michelle Hviid er en inspirationsbog om, hvordan du kan gøre dit liv bedre og blive mere lykkelig.

  I sin bog fortæller Michelle Hviid om, hvordan hun kun gør de ting hun har lyst til, og at det gør, at hun føler hun får mere ud af sit liv, end hun gjorde før hun begyndte på dette.

  Med bogen her, vil hun gerne hjælpe andre, ved at inspirere dem til, at gøre det deres indre stemme fortæller dem at de skal, og derved skulle de også blive mere lykkelige, da vores indre stemme altid har ret. 

Bogen giver en masse inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at gøre de ting der gør dig glad, i stedet for at gøre de ting der gør andre mennesker glade.