Tilbage til siden

Mangler din virksomhed
stof til eftertanke?

På mit første visitkort nogensinde skrev jeg som titel “Idemager, drømmer og fantast”. Det er jo meget sjovere end direktør.

Og det er jo faktisk netop det som er blevet min levevej, på nær det med fantast, for det er faktisk lykkedes mig at føre de fleste tiltag ud i livet. Mit hoved er en motorvej af ideer, som bare skal realiseres.

Det gør jeg heldigivs med jævne mellemrum, og det kan du også nyde godt af. Hvis du er gået på grund og mangler nye vinkler og ideer, så book mig. Jeg har et godt hoved, der arbejder hurtigt, og jeg plejer at kunne bidrage positivt.

Brainstorm

Jeg er kåret som talent 100 af Børsen inden for iværksætteri, og har stablet en succesrig forretning på benene, samtidig med at jeg har været mor for mine to børn, og været kæreste for lidt flere mænd. Jeg har med andre ord lært at finde nye mål og definere dem hurtigt. Særligt hvis der skal arbejdes med netværk, etik, kvalitet og inspiration.

Michelle har bl.a. stået for en medarbejderdag hos McDonalds, hvor målet var at få medarbejderne tættere på gæsten. Hun brugte de sociale medier aktivt så hele organisationen nemt kunne følge med, når hovedkontoret bød tilfældige mennesker på mad. Mødte kunderne “en til en” i øjenhøjde. Det var sjovt, lærerigt og anderledes, McDonalds var meget tilfredse.

Workshop

Hvis medarbejderne eller ledelsen skal mødes, arbejde eller blot se tingene på en ny måde, har jeg masser af erfaring med at pakke folk i inspirerende settings og med sjove udfordringer qua min lange Running Dinner erfaring. Og det går sjældent stille af sig.

Hvert år lige i starten af året inviterer jeg bl.a på workshoppen Nytårskurs. Det er et kursus som praktisk strækker sig til en dag, men som fortsættes resten af året med kontakt og fællesskab via de sociale medier. Målet er at nå i mål. Hvad er dine drømme for 2016? Der er ingen som kommer og forærer os det fede liv, vi må via handling skabe det selv.

Se kalenderen for flere workshops. Bemærk at det er muligt at booke Michelle Hviid hvis din virksomhed ønsker et workshop indenfor; Ansvar, handlekraft, initiativ, autencitet.

Foredrag

Jeg holder foredrag om handlekraft, motivation, om hvordan man opnår, det man drømmer om, om at starte virksomheder og om at gøre en forskel. Jeg er god til at få folk til at tænke en ekstra gang, og endnu bedre til at få dem til handle. Langt de fleste af mine foredrag holder jeg for virksomheder.

Læs mere om de forskellige foredrag under menuen Foredrag


Book arrangement

Kunder

TDC logo
Bech-Bruun logo
BRFkredit logo
DFDS Seaways logo
djøf logo
Femina logo
FOF logo
HK logo
LO logo
Novo logo
Waoo! logo
Weber logo
AOF logo
DTU logo
Post Danmark logo
Nordea logo
McDonald's logo
DEAS logo
Tryg logo
Ford Danmark logo
Danmarks Radio logo
Egmont logo
Accenture logo
Ernst & Young logo
Novo Nordisk logo
Leo Pharma logo
Aller logo
La Glace logo
Dansk Byggeri logo
Kurhotel Skodsborg logo
Kammeradvokaten logo
Bog & Idé logo
Arnold Busck logo
Haldor Topsøe logo
Odd Fellow Ordenen logo
Codan logo
Finansiel Stabilitet logo
Søøfartsstyrelsen logo
Ældresagen logo
Pfizer logo
Scandic logo
Novozymes logo