Tilbage til siden

Michelle Hviid

Filter
  • Alle
  • TV/Radio
  • Priser
  • Velgørenhed
  • Arbejde

2017Nyt foredrag: Lev livet modigt

I 2017 og 18 er Michelle landet rundt med et nyt foredrag: Lev livet modigt. Det tager udgangspunkt i det Michelle mener er livets vigtigste indsigter. Om mod, om at kickstarte modet og om hvordan intet fantastisk nogensinde er sket, uden at nogen først har vovet pelsen. Book: michelle@michellehviid.dk

2017Gæstekurator på udstillingen

BEYOND ICONS.

Udstillingen vises på Museet på Koldinghus 2. juni – 22. oktober 2017 og skal fejre Designskolen Koldings 50 års jubilæum.
Udstillingen vil gerne give udstillingens gæster en øjenåbnende oplevelse af, hvad design - også – er. Det vil vi gøre ved at spørge en række designere, brugere, politikere, kunstnere, videnskabs- og erhvervsfolk om deres bud på et genialt design.

Michelle Hviid Udstillede en vibrator fra Sinful:

Jeg har tænkt på alverdens hverdagsgenstande som forbedrer vores hverdag, gør vores liv nemmere, lettere, gladere. Fra ideen om en vibrator dukkede op, udkonkurrere den alle andre forslag jeg havde. Selvom det kræver en vis portion mod at være så tydelig omkring sin seksualitet, som det er at vælge en vibrator, synes jeg at alt andet ville være "den nemme løsning". Hvis alle vores basale behov blev dækket, ville der måske ikke være krig og andre menneskeskabte idiotier? En vibrator er glæde, leg, kærlighed, selvkærlighed, frihed, smil og forløsning. Det er fundamentalt og undervurderet. Derfor har jeg valgt at fremhæve denne æstetiske vibrator. Rent designmæssig er den funktionelt begavet, genopladelig og kraftfuld. Den er smukt designet"

Michelle Hviid var den ene udstiller

2015Ny bog: Råstyrke

"Råstyrke"
Hvorfor falder vi? Så vi kan lære at rejse os selv op igen.

Udgivet på forlaget People's Press i 2015

2015Klummeskribent BT

Michelle Hviid skriver fast i BT hver anden lørdag. Klummer om livet

2015Radiovært i Hviids Varmestue / Bog: Råstyrke

Radio24syv
Naturfænomenet Michelle Hviid blæser igennem Radio24syv's studie hver fredag i august måned.

2014Ejer & Direktør

HVIIDunderlig ApS

Foredragsholder, forfatter, blogger, debattør

2013TV-vært og ophavskvinde, Læsø Kalder

Danmarks Radio
Vært i tv-programmet “Læsø Kalder” på Danmarks Radio. Med stor mediebevågenhed var der stor uenighed med produktionselskabet bag, om hvor grænserne for en god historie og decideret manipulation går!

2012Board member

RICE
https://www.rice.dk

2011Forfatter

"Skru op for livet"
Skru op for livet: det, du giver ud, får du tifold igen af Michelle Hviid er en inspirationsbog om, hvordan du kan gøre dit liv bedre og blive mere lykkelig.

Udgivet på forlaget Pretty Ink i 2011 (3. Oplag)

2011Klummeskribent

Ekstra Bladet
2011 – 2013
http://ekstrabladet.dk

2011Kærlighedsminister

Danmarks Radio
Fast gæst hver lørdag formiddag, DR/P4 i ”Så har vi balladen. Programmet havde mere end en million faste lyttere på DR/P4.

2010Foredragsholder

Athenas
http://www.athenas.dk/michelle-hviid-foredrag-relationer-ivaerksaetter.htm

2010Klummeskribent

24timer
2010 – 2011

2009Ambassadør, Operation Julegaveregn

Operation Julegaveregn er et privat initiativ, hvis formål er at indsamle midler til julegaver til børn anbragt på danske børnehjem og døgninstitutioner.
http://julegaveregn.dk

2009Ambassadør, Kvinder for Indflydelse

Action Aid Denmark
Kvinder for Indflydelse var kvinder fra forskellige dele af dansk erhvervs- og kulturliv, som brugte deres indflydelse og muligheder til at støtte kvinder i deres kamp for ligestilling, selvbestemmelse og indflydelse.

20098th Wonder Award

For engagement i nødhjælpsarbejde. Femina / Elizabeth Arden

2007Repræsentant for nutidens industri

“Udstillet” på Nationalmuseet som repræsentant for nutidens industri i udstillingen om Dansk Industris udvikling på Brede Værk.

2007Board member

eWork Sweden: 2005 – 2011
https://www.ework.se

2007Board member

Fit for Kids: 2007 – 2009
http://www.fitforkids.dk

2006Michelle's Mission

Danmarks Radio
TV-vært, Michelle's Mission
Idekvinde bag DR1 programmet “Michelles Mission” som var et stort integrationsprojekt baseret på konceptet Running Dinner.

2006Berlingske Nyhedsmagasin

Talent 100 - Iværksætter


2006Stifter og vært

Min store stolthed er Überbanko som typisk afholdes to gange om året. Der spilles banko om donerede luksuspræmer. Omsætningen, som typisk er på mere end 200.000 kr, doneres til velgørende formål. Jeg er idekvinde og initiativtager til Überbanko, som afholdtes første gang i 2006.

2006Ambassadør - Klub 100

Røde Kors Hovedstaden
Klub100 er en forsamling af tidligere Klub10 Medlemmer. Klub10 er Dansk Rødes Kors klub for erhvervsfolk og kendisser, som arbejder for at fremme kendskabet til Dansk Røde Kors og selvfølgelig for at samle penge ind.

2002Partner og ophavskvinde

Running Dinner Aps
Runningdinner.dk er et eventbureau specialiseret i at arrangere lækre events til lækre singler.
Jeg stiftede Runningdinner.dk i 2002 og servicerer en database med 35.000 singler.
Vi arrangerer alt fra speeddating, running dinner, dinner4eight, kajak-roning til madlavningskurser. Alt hvad du kan foretage dig af sjov i din fritid arrangerer vi med glæde.
Vi har ca 35 forskellige events hver eneste måned, singles only. Virksomheden driftes i dag af partner og adm. dir. Lotte Reimar.