Tilbage til siden
 • Tilbud Tilføj til kurv

  Køb begge bøger

  DKK 400,00 DKK 300,00

  af Michelle Hviid

  Skru op for livet & Råstyrke.

  Indtil 20. dec. pakker jeg gerne alle bøger ind smukt. Skriv i evt. om jeg skal pakke ind og husk at skriv hvis bøgerne skal signeres og til hvem!

  Normalprisen er 250 kr pr. stk. Men jeg har købt rettighederne til “Skru op for livet” tilbage fra forlaget, det betyder at der lige nu står 600 stk bøger i kasser i min stue. Derfor sælger jeg lige nu begge bøger i en “sampak” til 350 kr. Du kan altså spare 150 kr ved at klikke på køb her. Bemærk at jeg signerer bøgerne til køberen med mindre andet er angivet ved bestillingen.

  Skru op for livet: Med bogen her, vil hun gerne hjælpe andre, ved at inspirere dem til, at gøre det deres indre stemme fortæller dem at de skal, og derved skulle de også blive mere lykkelige, da vores indre stemme altid har ret. 

Bogen giver en masse inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at gøre de ting der gør dig glad, i stedet for at gøre de ting der gør andre mennesker glade. Bogen er en bestseller og er udkommet i 3 oplag.

  Råstyrke: Dette er historien om hvordan Michelle meldte sig ud af systemet og ind i kampen for sit liv og sin familie, fordi der ikke var noget alternativ. Om tab af kærligheden, og om at samle styrke til at være både kvinde og forelsket igen. Tag med på en personlig rejse om at kunne, turde, ønske, ville, falde, kæmpe, rejse sig og elske. Læs et uddrag af bogen fra People’s Press, her! Bogen er en bestseller og røg i 2. oplag på bare 4 dage. Den ligger lige nu på bestsellerlisterne hos diverse boghandlere.

  Du kan se hvad andre læsere har skrevet på Facebook og Instagram under #råstyrke #tumorkolbøtte

  Andres ord gør mig stolt! God læselyst til mørke aftener. Kh Michelle

 • Tilbud Tilføj til kurv

  Råstyrke

  DKK 250,00 DKK 190,00

  af Michelle Hviid

  Hvorfor falder vi? Så vi kan lære at rejse os selv op igen. I oktober 2014 fik Michelle Hviid konstateret en godartet tumor i hovedet. I december blev hun opereret, og derefter gik det meste galt. Fra at være en eftertragtet foredragsholder og skarp blogger, blev hun en halvdøv, delvist lam kvinde uden en krone, som ikke kunne kende sine egne børn. Den ligger pt på alle bestsellerlister.

  Dette er historien om hvordan Michelle meldte sig ud af systemet og ind i kampen for sit liv og sin familie, fordi der ikke var noget alternativ. Om tab af kærligheden, og om at samle styrke til at være både kvinde og forelsket igen. Tag med på en personlig rejse om at kunne, turde, ønske, ville, falde, kæmpe, rejse sig og elske. Læs et uddrag af bogen fra People’s Press, her!

  Du kan se hvad andre læsere har skrevet på Facebook og Instagram under #råstyrke #tumorkolbøtte
  Andres ord gør mig stolt! God læselyst til mørke aftener. Kh Michelle

   

   

 • Tilbud Tilføj til kurv

  Skru op for livet

  DKK 250,00 DKK 190,00

  af Michelle Hviid

  Skru op for livet: det, du giver ud, får du tifold igen af Michelle Hviid er en inspirationsbog om, hvordan du kan gøre dit liv bedre og blive mere lykkelig.

  I sin bog fortæller Michelle Hviid om, hvordan hun kun gør de ting hun har lyst til, og at det gør, at hun føler hun får mere ud af sit liv, end hun gjorde før hun begyndte på dette.

  Med bogen her, vil hun gerne hjælpe andre, ved at inspirere dem til, at gøre det deres indre stemme fortæller dem at de skal, og derved skulle de også blive mere lykkelige, da vores indre stemme altid har ret. 

Bogen giver en masse inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at gøre de ting der gør dig glad, i stedet for at gøre de ting der gør andre mennesker glade.