Tilbage til siden

Skrevet

Fordomsfuld og/eller hykler..

Fordomsfuld og/eller hykler..

Fordomme har jeg masser af og DET er ellers politisk ukorrekt så det batter. Men det er vel også politisk ukorrekt at være en hykler. Alle som benægter deres fordomme er vel hyklere? Findes der mon et 100% fordomsfrit menneske, i doubt it!? Mød to tilfældige af mine fordomme:

Fordom 1. Den lykkelige luder findes ikke. Alle ludere er ulykkelige, forsømte og på spanden følelsesmæssigt. Jeg tror ikke engang på undtagelsen som bekræfter reglen. Mine modstandere påpeger ivrigt, at jeg jo ikke bare kan ignorer de prostituerede kvinder når de udtaler sig om hvor fint det er.

”De har ret til deres frie valg” min reserverede bare numse. De er jo netop ikke fri, de er slaver. En overvægt af dem er vokset op med misbrug og overgreb, de har fået overtrådt deres grænser hele deres liv. Derfor har de reelt ikke et frit valg, kun et betinget valg. De piger blev svigtet i deres barndom og vi svigter dem nu. En stor procentdel af dem bedøver sig med stoffer for at undgå at få for meget virkelighed i hovedet. Forståeligt!

Jeg syntes vi skal sende en tanke, til alle de ludere som LIGE NU, er ved at vaske sig i en pause mellem to kunder. og forestille os at det er lige det de gerne vil med livet, at de glæder sig til at det ringer på døren igen om lidt. Forestille os hvor mange gange i dag de skal vaske sig, gøre sig klar til at den næste tilfældige mand kommer for at blive tømt. Bilde os selv ind at de reelt har et valg! Ved jeg bedre end dem, hvad der er godt for dem? Ja, det føler jeg faktisk at jeg gør!

Fordom 2. Jeg har tilbragt et par dage af min vinterferie i Lalandia. Der kan vi tale om fordomme. I min omgangskreds er Lalandia nærmest tabu. Der var lynchstemning på min Facebookwall, da jeg modigt erklærede mit forehavende. Jeg havde selv en ide om at vi nok skulle købe matchende joggingtøj for at blende ind. Den fordom var det rene vand, i forhold til mine venners udmeldinger. Fx, ”Lalandia er Danmarks største urinslæde”…!

Jeg tog af sted med oprejst pande og smilende børn. Jeg kom hjem med smilende børn og nye fordomme. Alle i Lalandia er overvægtige og fede. Danmark, fjern omgående momsen på frugt og grøntsager, sæt tunge afgifter på chips, pommes og majonæse. Dels for de menneskers egen skyld og især for deres ungers skyld. De søde tykke børn bærer ikke selv ansvaret for deres fejlernæring, de får skyhøje BMI tal med i ufrivillig vuggegave. Fedmeepidemien kommer til at koste samfundet en formue og hvem skal finansiere ædegildet dagen derpå? Ved jeg bedre end dem, hvad der er godt for dem? Ja, det føler jeg faktisk at jeg gør.

Bonusfordom. Har du nogensinde spekuleret på hvilken stamme alle dem med tribal tattoos er medlem af? Det er Lalandia-stammen. Det er også dem, hvor drengene af helt uforståelige årsager har en lang tynd fletning i nakken. Hvorfor?

Og inden du lyncher mig, så husk at også du har masser af fordomme, du skal nu vælge om du også vil være en hykler!


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010