Tilbage til siden

Skrevet

Talent 2013

I 2006 blevet jeg kåret af Berlingske som et af årets største talenter indenfor iværksætteri. Det betød alverden for mig. Det har utvivlsomt åbnet døre. Det har støttet min troværdighed hos dem som mest så mig som en flagrende gal fusentast. Det bliver stadig ofte “trukket op af en hat”, når jeg skal præsenteres i forskellige officielle sammenhænge. Det var et kæmpe skulderklap. Tak.

Hvert år får jeg så en mail fra Berlingske, som spørger om jeg har et forslag til en jeg vil nominere som årets unge talent. Hvis jeg skal nominere en til at være årets talent indenfor et område, så skal det være en som virkelig udmærker sig ud over “norm”. Det er ikke nok at man er god til sit arbejde. Det er ikke nok at man er flittig. Det er ikke nok at man har succes. For mig er det vigtigt at man har noget menneskelig ekstraordinært, eller har en helt ny tilgang til det man laver.

Jeg kender mange som har fortjent den slags nomineringer, men de fleste klare ikke Berlingskes alderskriterie (under 35 år).

Men det gør Sofie Andersen. Derfor vil jeg gerne indstille min advokat Sofie Andersen som et emne for Berlingskes Talent 2013.

Jeg har været menneske i tæt på 41 år. Jeg har været mor i tæt på 15 år. Jeg har været selvstændig on/off i 19 år. Jeg har taget mange gode valg. Jeg har især taget mange tåbelige. Jeg har levet modigt og 2 gange i mit 41 årige liv, er jeg havnet i en situation hvor jeg havde brug for en advokat. Jeg vil til enhver tid strække mig meget langt, for ikke at skulle kommunikere med sådan en, advokat. Jeg ser mig selv som et afsindigt løsningsorienteret menneske og troede også et langt stykke hen af vejen at det at søge advokat, var sidste udvej.

Men to gange i mit liv har jeg følt mig så presset, så mast, så snydt – at det har været nødvendigt for mig at få hjælp af en blå, tør og firkantet advokattype, for det var mit ensidige “advokatbillede”. Jeg fik anbefalet Sofie og bla. derfor er jeg så stor fortaler for netværk. For det et netværk også kan, er at spare den enkelte fra en uoverskuelig screeningsprocess. Jeg fik Sofie lige i hovedet da jeg havde allermest brug for hende. Og Sofie smuldrede fuldstændigt min stereotyp på en advokat.

Jeg er glad for at Sofie er på “mit hold”, ellers er hun vist en nasty lille terrier, sådan er vel de fleste advokater? Sofie har “det helt fantastiske EKSTRA” at jeg føler mig hørt, forstået, set og rummet, samtidig med at mine sager varetages på bedst tænkelige måde.

Jeg har altid følt mig som en hoppebold sluppet løs det forkerte sted, når jeg har siddet til møder med “voksne mennesker i jakkesæt”. Jeg bliver forvirret, jeg ved ikke hvor papirerne er, jeg er afsindigt følelsesmæssigt involveret og kan ikke skille tårer fra fakta. Jeg har mere end en gang i sådanne sammenhænge tænkt “Er der et børnebord jeg kan snige mig over til?”

Jeg vil gerne nominere advokat Sofie Andersen, hun har fortjent at være på holdet af Berlingskes Talenter 2013, fordi:

Sofie balancerer at være yderst professionel, afsindigt effektiv, tillidsskabende OG omsorgsfuld på samme tid. Alle “følelsesmennesker” har fortjent en advokat som Sofie Andersen fra MAQS lawfirm. Sofie er udover at være en blændende dygtig og rummelig advokat, især et menneske.

Om Talent 2013:

1. Begrundelse: Berlingske research udvælger nomineringer, der redegør for talentets faglige forudsætninger, ledelsesmæssige evner og resultater. Desuden lægger vi vægt på anbefalinger fra nærmeste chef eller en tidligere chef.

2. Udbygget CV: Vi udvælger CV’er, der redegør for konkrete resultater samt faglige og uddannelsesmæssige kompetencer.

3. Alder: Kort og godt, max 35 år på udgivelsesdagen den 18. april 2013. Det vil sige, at talentet skal være født efter 18. april 1977 for at komme i betragtning.

Der er deadline for nomineringer onsdag den 27. februar kl. 09:00.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010