Tilbage til siden

Skrevet

Jeg søger livredderassistentgeni!

UPDATE D. 20. Juni

TAK for alle jeres ansøgninger. Mere end 300. Det føles meget brutalt at skulle vælge så mange fra, når man kun har brug for en! Jeg vender tilbage når de alle er nærlæst . Hvis du først ser opslaget nu, skal du ikke søge, der er ca 298 kvalificerede ud af de 300 jeg har modtaget. KYS til jer ALLE og gid jeg havde 300 ledige stillinger! Kh Michelle

Min mor har sagt op. Det er så tarveligt, nu mangler jeg en assistent!

Ja, min mor har været min assistent i et par år. Det gider hun ikke mere. Det er sløjt når ens egen mor kaster håndklædet i ringen…….. Jeg bilder mig selv ind, at det er fordi min far er gået på pension. Nu skal de vel være sigøjnere eller sådan noget!?

Runningdinner.dk

Jeg driver Danmarks største eventbureau for singler! Sitet skal opdateres. Events skal ud- og afvikles. De 30.000 singler skal have svar på afsindigt mange spørgsmål. Udover nyhedsbreve skal Facebook m.m ajourføres. Noget af det er meget sjovt, andet er jævnt kedeligt! Det hele er en fest!

MichelleHviid.dk

Jeg fiser rundt og holder foredrag i hele landet, blogger, laver tv og bliver væk og har glemt at booke hotel og sådan noget. Lige nu kan jeg fx ikke finde min kalender, det er bøvlet. Hvad skal jeg imorgen, jeg ved det ikke! Der skal skrives fakturaer, opdateres hjemmeside, sendes bøger, findes venues til foredrag, sendes pressemeddelelser og sådan. Noget af det er meget sjovt, andet er jævnt kedeligt.

Det med småt

Vi kommer ikke til at ses meget, men jeg sender dig anstrengende mange mails, med masser af glimt i øjet. Du skal endelig tage på stranden når solen skinner, bare du tjekker mails når du kommer hjem. Der er masser af deadlines, men altså også masser af frihed. Der er også fare for at du kan lære en del! Og hvis du booker dig ind i min kalender, så giver jeg en blæret frokost! Du får altså på mange måder det fede job!

HELT LAVPRAKTISK:

– Det er en deltidsstilling, max. 80 timer om måneden. Måske kun 50 timer hvis du er effektiv. En helt ok løn og en masse oplevelser

– Der vil være aften og weekendarbejde (i weekender med events på Runningdinner.dk)

– Det er nok bedst at du er på fornavn med din computer. Der vil være en del skrivearbejde, det er bedst du kan stave… Og formulere dig!

– Du skal være temmelig selvkørende (efter oplæring). Du vil blive lært op af hhv min mor og mig, inden hun forlader jobbet, snøft….

– Du skal være rimelig kølig til at bevare overblikket, jeg finder på en del! Humor kan være en stor hjælp……

– Det kan sagtens være at der i en stresset stund pludselig skal hentes en datter. Men måske aldrig. Flexibilitet er altså væsentligt. Der vil være uger uden meget arbejde. Der vil være uger med for meget!

– Jeg er på Læsø og lave tv indtil d. 25 juni. Indtil da svarer jeg ikke mange mails. Heller ikke ansøgninger.

– Stillingen er ledig fra 1. sep, oplæring fra medio august. Du kan sagtens være studerende, gå på uni – eller hvad ved jeg!?

– Ansøgning senest d. 28. juni til Michelle@runningdinner.dk. Jeg håber på at nå samtalerne inden der går helt hvidvin i sommeren

– Det forholder sig sådan, at jeg forestille mig, at du er en ung kvinde (m/k). Jeg tror du er i starten af 20 erne. Men jeg kan jo tage fejl, min mor er fx ikke i 20erne. Men jeg tænder på tanken om at åbne en MASSE døre for en ung kvinde! Du må gerne være en som jeg kan “holde i hånden” i mange år! Jeg står ALTID på mål for mine egne!

– Hvis du skriver på Facebook får jeg spat. Lad være…. De mails kan ikke flyttes “i folders”, så mister jeg for alvor overblikket!

OM DIN ANSØGNING:

Den skal være kort. Hvis den er lang gider jeg ikke læse den. Det skader nok ikke at den er lidt utraditionel, men jeg vil helst ikke have hele huset bundet ind i balloner, det har jeg prøvet en gang…. (Michelle@Runningdinner.dk)

Kh

Michelle

PS. Jeg HADER at tale i telefon. HADER!


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010