Tilbage til siden

Skrevet

Tak!

Tidligere idag modtog jeg en mail som fik mig i rigtig godt humør. Jeg blev virkelig glad. Jeg har længe drømt om, og arbejdet hårdt for, at få hul igennem som foredragsholder. Jeg får hele tiden flere bookninger, nye kunder og jeg elsker det. Når tilbagemeldingerne er gode bliver jeg pavestolt. Derfor betød mailen herunder meget for mig.

Hvis du mangler en inspirerende foredragsholder om drivkraft, arbejdsglæde og mandsmod, så skriv til mig. Jeg vil gerne inspirere flere mennesker til at leve meget mere og meget modigere.

May 2011

We had the pleasure of hosting Michelle Hviid at our company’s Away Day 2011 at the royal Danish library ‘Den Sorte Diamant’. Michelle was the third speaker of the day, and was capable of shaking up the crowd and keep everybody’s full attention during her 1 hour speech. Michelle’s speech was inspiring and enthusiastic and provided new and alternative perspectives on how to achieve your goals through dedication and following your believes. Her performance was humorous with an elegant twist of self-irony, and she was not afraid to talk directly to the audience, challenging the common way of presenting a statement. She was a fresh breath of air on Accenture’s Away Day 2011Michelle Hviid holdt et inspirerende og energifyldt oplæg ved WOFIE 2011.

Joanna S. Jansen, Analyst, Accenture


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010