Tilbage til siden

Skrevet

Ja til homovielser

Og hvis nogen skulle være i tvivl, så GLÆDER jeg mig, til den første homovielse. Mange i min nærmeste vennekreds, kan pt ikke sige “Ja” til hinanden i en kirke? To mennesker som elsker hinanden, er to MENNESKER elsker hinanden. Det er smukt! Bum. Også for gud og kirken. Jeg har ikke studeret gud nøje men mener at have forstået at han elsker sin næste.

Så vidt jeg kan se er Manu Sareen en af de alt få politikere (ministre), som IKKE er bange for at skrive historie, selvom han får den samlede forsamling af frontallapsforsnævringer på nakken. Man får lyst til at skrige KOM NU… 2012!?? Til modstanderne er min opfordring, træd ud af komfortzonen inden den spærrer dig inde! Det glæder mig at læse i Politiken, at en planlagt march mod homovielser fik “imponerende” 19 tilmeldinger, de 19 må vende den anden kind til. Danmark er klar til den lov. Vi er mange, heldigvis FLEST, som glæder os.

PS. Jeg er helt vild med mit nye ord “Frontallapsforsnævringer”, det er et godt ord. Husk det er mit. Brug det med kærlighed. Kh Michelle.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010