Tilbage til siden

Skrevet

Fra 0 – Bitch på 2 sekunder

Dobbeltradet mørkeblå jakke med guldknapper og en fjollet mønstret foldet silkeklud i brystlommen. Hvad så Fritz? Til festen var der sågar en, der i ramme alvor, bar røde skotskternede Mulberry bukser, en mand forstås! Men heldigvis var der nøjagtig lige så mange fordomme den anden vej, rettet mod mig, så på den måde anskuet var festen i fin balance.

Her er et udpluk af en af aftenens samtaler: ”Ved du hvad IBM er”, eller; ”Jeg arbejder med algoritmer, det ved du nok ikke hvad er”. Da han så vovede sig på dybt vand og spurgte mig, hvad jeg arbejdede med, sagde han efterfølgende ”Jeg tror det kommer til at være god mulig forretning at arbejde med ”dating” i Danmark” .. Ja tak. Jeg har drevet virksomhed indenfor det felt i 10 år og ved måske endda lidt om det?… Men så kom den kommentar som virkelig satte mit tungebånd på gled. Jeg forestiller mig at manden stadig sidder og forsøger at sy to små kropsdele fast hvor de oprindeligt sad før! Med HIMMELVENDTE øjne sagde han ”Har du TO børn med TO forskellige mænd?”

Jeg accelererede fra nul til BITCH på 2 sekunder.

Ja, jeg har to børn med to forskellige mænd. Jeg er vel nok en uorganiseret skøge! Til gengæld er jeg et af de mennesker jeg kender, som er mest tro mod mig selv. Jeg har nemt ved at forelske mig og jeg kan elske højt.  Men når lidenskaben går fløjten, og ikke kan genfindes, er jeg lige i hælene. Der er ikke så meget filter, fis og fyld i mig. Jeg har aldrig delt husholdning (eller seng) med en mand jeg ikke begærede afsindigt. Jeg har aldrig været en kæreste utro, jeg har ikke engang været i nærheden af at være en kæreste utro. Jeg har engang forelsket mig i en gift mand, jeg trak mig sekundet jeg opdagede at han var gift. Jeg kender til en del mennesker, som i den grad har mistet deres integritet omkring deres kærligheds og underliv. I mine øjne er det et stort og falsk rod. Dem om det. Men døm ikke mig fordi jeg valgt en anden vej, nemlig den vej som blev min og som er ren for mig. Jeg bukker og nejer ydmygt for dem som lever passioneret livet igennem, i armene på den samme. Det blev ikke sådan for mig. Endnu.

Begge mine børn er skabt af ekstrem kærlighed og lidenskab, de har et godt og trygt liv og når det drejer sig om livsmod, passion og store ambitioner om at smage verden, så bilder jeg mig ind, at jeg er et ret ekstraordinært godt forbillede…

Turen i kulkælderen gør nas. Men turen helt oppe på den lyserøde sky er uvurderlig. Jeg gør det igen. Og så ender man altså med to børn med to forskellige mænd. Eller måske endda tre børn med tre forskellige mænd.  Skål for Lisbeth Dahl. Nå. Han sagde i øvrigt også, ”Nu har jeg jo mange års livserfaring mere end dig,”.. Han var 47 år, jeg fylder 40 år om et halvt år, den del af samtalen var ok, mit liv har ikke givet mig mange rynker. I mine øjne var han mentalt forældet.

Kh

Michelle.

Et menneske.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010