Tilbage til siden

Skrevet

Hudløst ærligt inden Berlin

 

FØR: Fede Dorit, rullepølse i paillet

TIL: Michelle Hviid, maratonløber

Hvad havde jeg egenligt tænkt ELLER jeg kan sagtens!

Pis, der er 7 mennesker som tager hele vejen til Berlin, kun for at se dig løbe over den  forpulede målstreg. Smart at involvere hele verden, nu bliver du nødt til at gennemføre.  Smart at 3 interviews som først kommer ud i november ER i trykken med teksten “Michelle gennemførte Berlin maraton i september”

Hvis andre kan kan jeg også. Jeg var i bedre form i juni/ juli end nu, smart at toppe for tidligt. Men det er det eneste flueben jeg mangler at sætte på min 2012 “To-do-liste”

Tør øjnene, spænd skoene, tænk mindre, løb mere. Pyt med tiden, sæt den gamle cirkushest i stald, find et godt tempo og hold det!

Jeg skulle have …. (10.000 ting). Det havde været smart at …. (10.000 ting)

Sandheden er at jeg er sindsygt presset, men det er vel også meningen?

F**k det, jeg gør det. Selvfølgelig gør jeg det. Jeg glæder mig, især til det er overstået. Jeg har galoperende præstationsangst. Men jeg gør det. Du må meget gerne bede for mig på søndag. For det ER på søndag og det kan ikke laves om…..

Morten tror på mig. Min mor tror på mig. Mine unger tror på mig. Faktisk tror Kamille at jeg vinder!

En ting har jeg i hvert fald opnået. Jeg har skrællet alt det af, jeg ikke skulle bruge, og inden under, fandt jeg TRA LA LAAAAA migselv.

Nu VED JEG at der kommer 20 kommentarer om, at jeg også var smuk da jeg var tyk. Tak, men jeg havde det af helvedes til. Nu har jeg det godt. RIGTIG godt. Jeg klapper mig selv på skulderen, well done Michelle.

PS. Du kan også gøre det. Men det kræver blod sved og tårer. Ikke sååeeee meget blod…

Og så holder jeg foredrag i hhv Århus, Ålborg og København, lige om lidt. Læs mere her!

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010