Tilbage til siden

Skrevet

Jeg bliver ked af det

Jeg bliver ked af det, når en eller anden uopfindsom type, drevet af dollertegn i øjnene, kopierer hele mit firma og koncept uden skyggen af opfindsomhed og nytænkning. Ikke bare et af mine koncepter. Næe, samtlige mine ideer og al min kommunikation. Mit navn. Mit brand. Mit hjertebarn.

Jeg bliver frustreret og føler mig bestjålet og snydt. Jeg forstår det simpelthen ikke! Hvis man ikke selv kan finde på noget, så kan man bare stjæle?

Jeg bliver bekymret og jeg forstår ikke hvorfor nogen ville gøre sådan. Muligvis forstår jeg det ikke, fordi penge ikke er min primære drivkraft? Muligvis skyldes min beskedne succes, at penge ikke er min primære drivkraft. Nu er det måske pludselig en achilleshæl?

Jeg bliver bange, når “nogen” kontakter mine tidligere ansatte, og forsøger at købe deres hjerner, kun for at få dem til at dele ud af de inderste hemmeligheder og funktionaliteter i min virksomhed. Mit hjertebarn.

Jeg vågner om natten og kikker ud i luften, når nogen (uden held) forsøger at stjæle sig til 10 års knowhow. Min knowhow. Mit hjertebarn. Mit! Jeg bliver vred.

Tyvagtige type. Jeg tænker at du læser med her. Det virker som om at du følger mit virke på tæt hold. Hvilken slags menneske er du. Jeg spørger af oprigtig nysgerrighed, jeg tror ikke at jeg kender nogen af din slags.

Sover du godt om natten? Jeg spørger fordi jeg tror, at jeg ville have svært ved at falde i søvn, hvis det var mig som gjorde sådan. Derfor er det ikke mig som gør sådan. Jeg finder på noget selv. Det skulle du tage at prøve. Jeg kan virkelig anbefale den stolthed som følger med!

Desværre ligger jeg også søvnløs når du gør sådan. Fordi du stjæler fra mig. Det er meget ubehageligt. Du kan jo tænke over det?

Først bliver jeg ked af det. Så bliver jeg frustreret. Så bliver jeg bange. Så bliver jeg vred. Men så bliver jeg stærk og så går der ild i mit fighterinstink. Watch me! Karma er min ven! Ikke din!

Det føles godt at mærke den indre ild gløde op og begynde at buldre!

Kh

Michelle

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010