Tilbage til siden

Skrevet

Politisk debat på Vækst og Iværk, Forum

Vækst og iværk, Forum 2011

Politisk debat med Morten Brødskov, Bertel Haarder, Manu Sareen, Simon Emil Ammitzbøl og  Michelle.

Jeg repræsenterede iværksætterne i valgdebatten fra scenen i Forum.

 

 

 

Her er et par af de tilkendegivelser jeg har modtaget efter debatten.

“Kære Michelle, Jeg synes du skal lede det næste topmøde mellem Helle T. & Lars op til valget. Arbejdt på det!!! Jeg var i Forum i dag og hørte dig. SUPER !!! Du kan få sandheden ud af politikerne!” – Henning

“Det var en fornøjelse at se dig i fredags på scenen i Forum. På bedste vis præsenterede du de tilstedeværende politikere for virkeligheden. Med glimt i øjet og stor entusiasme satte du dagsordenen i den debat. Sjovt at se hvordan selv de mest erfarne politikere, ikke kunne følge med. Tak!” – Christian

“Hej Michelle, Tak for en god debat i fredags! Det var fedt, at have en iværksætter som dig på scenen der kunne holde lidt styr på politikerne – selvom det svært! Forsat fantastisk go’ dag! – Thomas

“Kære Michelle Hviid, Sikke en positiv overraskelse med dig i debatten på Vækst og Iværk. Du var superskarp med en solid portion humor som klædte debatten. Jeg har efterfølgende læst din blog og jeg glæder mig over mit nye “bekendtskab”. Sikke et imponerende energiniveau!” – Lone

“Jeg så dig i Forum i dag, havde rigtigt glædet mig til se og høre dig live, og jeg blev ikke skuffet! du var über cool det har helt sikkert krævet mod!! Du er en kæmpe inspiration for nye iværksættere som jeg selv” – Ditte

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010