Tilbage til siden

Skrevet

Betragtninger ons d. 26/6

 

1. Når Kamille bliver voksen og får børn, som går i skole og skal til skoleafslutning, så sniger jeg mig ind på mine kommende børnebørns skole, og sætter en seddel op på opslagstavlen, hvor der står at Kamille bager muffins til alle til ferieafslutningen

2. Når Kamille bliver voksen og får børn, vil jeg ringe og vække hende minimum 4 gange den nat, hvor hun skal op næste dag og bage muffins. Fordi det står på en seddel på opslagstavlen i klassen.

3. Når hun tager telefonen så siger jeg til hende, at jeg drømte at jeg stod alene på en stor mark, fyldt med kæmpe store kødædende blomster. Så bliver hun nødt til at trøste mig. Selvom hun helst vil sove! For det ER uhyggeligt!

4. Er det egentligt smart at glemme sit Dankort hos en veninde i Virum. (Hvem bor overhovedet i lirum i Virum og larum i Farum???) Jeg har sendt sms med kode. Det var modigt. Og sjovt.. Men mest modigt!

5. Når man har glemt sit Dankort i Virum, hos en veninde, kan man ikke betale sig fra det med de muffins, så må man bage dem ægte i en ovn med dertilhørende opvask. Sidst betalte jeg 440 kr for 35 cupcakes. Et fund til prisen!

6. Når man har glemt sit Dankort i Virum, hos en veninde, er det ekstra spændende at handle ind i Netto, for at sikre at man ikke overskrider det beløb man har stykket sammen af mønter fra 1283 jakkelommer og gamle tasker. Ligesom i gamle dage.

7. Når man har meldt sig til en cykeltur Cuba rundt på cykel, forekommer det en god ide at cykle ned til netto efter muffinsforme. For at komme i form hurtigt. På vej i Netto! Og hvad er der galt med at ligge på en strand. Cykle, hvor herre bevares!

8. På vej til og fra netto på cykel, efter muffinsforme, kan man nå at tænke meget over om det blæser på Cuba og hvor helvede den tåbelige ide kom fra!

9. Man kan også nå at tænke over det mens man bager muffins (fordi det står der på en tavle at man skal, altså bage dem)

10. Mens man bager muffins kan man også nå at tænke meget over, hvordan man skal nå at være i 2 klasser samtidig, på to forskellige etager, fordi begge børn er jomfrufødsler, og projektet derfor er mit alene

11. Mens man tænker over hvordan man skal være i to klasser samtidig, kommer man også i tanke om at man bliver nødt til at bage dobbelt så mange muffins, selvom det kun står på opslagstavlen i den ene klasse

12. Mens man bager dobbelt så mange muffins som lige før, kan man forbande sig selv langt væk fordi man ikke bare kan bage muffins, men absolut bliver nødt til at gøre det på konkurrencemåden så det nu hedder en cupcake. I håbet om at de andre mødre nu tror at jeg er en tjekket mor, pynter jeg nu med friske hindbær, mens jeg i virkeligheden drømmer om at sove

13. Hindbær som iøvrigt er betalt med 380 stks 25 ører, fordi man har glemt sit Dankort hos en veninde som bor i Virum

14. Hindbær som er hjembragt på cykel fordi jeg i et anfald af sindsyge troede at jeg var Bjarne Riis

15. Hvem forhandler egentligt EPO i Danmark. Kan man købe det med småmønter og må man indføre EPO på Cuba?

16. Jeg har mange flere betragninger. Men jeg er ved at bage 200 cupcakes med friske hindbær, mens jeg tjekker alle tasker på matriklen for mønter, i håbet om at samle 20 kr – som det koster at komme ind i entre på skolen, selvom man har 200 cupcakes med.

17. Børn er en gave. Heldigt for hende at hun er så yndig at jeg ikke nænner at sælge hende til et cirkus!

18. Hvad er man for en slags mor når man ikke har flormelis i skufferne og hvordan limer man hindbær fast uden glasur og er sekundlim giftigt? Jeg siger op!

19. Note til selv. Lær datter at stave til Pizza!!!


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010