Tilbage til siden

Skrevet

Min første rosenbusk

Jeg har lige fået en rose. Altså en hel rosenbusk som er klar til at blive plantet i jorden. Med rosenbusken fik jeg det fineste fineste brev, som fortæller hvorfor jeg får den rose, hvad den symboliserer og hvad den kan bruges til når den blomstrer.

Den rosenbusk er en meget fin gestus som tak fordi jeg deler mine tanker, mine glæder, mine sorger, mit netværk.

Jeg bliver fyldt op af kærlighed, når en kvinde jeg ikke kender, krydser gennem byen og finder frem til mit kommende hjem, min kærestes hus, for at takke mig, ved at stille en rosenbusk på trappen til huset. Det er jo helt fantatisk! Jeg glæder mig allerede til at dufte den og putte roser i vandet i mit badekar. Jeg er rørt og glad og taknemmelig.

Jeg kender ikke afsender, alligevel kan jeg udlede en masse ting om hende. At hun er hjertevarm, handlekraftig, elskelig, omsorgsfuld og lidt af en detektiv. Som der så fint står, i det meget smukke brev, har hun valgt at levere rosen til det som snart bliver mit hjem, allerede nu, fordi den skal i jorden nu. Afsindigt betænksomt og fint!

Ej altså. Jeg får tårer i øjnene. Hvor er du et FINT menneske! Jeg håber jeg møder dig en dag, så jeg kan give dig et kæmpe knus! Tak for rosen. Tak for brevet. Tak for den meget fine gestus! Jeg tror jo på at de lykkeligste mennesker i verden er dem som giver mest. Jeg tror du deler det livssyn med mig. Jeg håber du er og forbliver tindrende lykkelig (det meste af tiden)!

Tusinde Tusinde tak. Jeg vil sikre, at den smukke rose skal vokser sig kæmpestor, jeg vil altid tænke på, at den fik jeg af dig, lige inden jeg flyttede ind hos Morten.

Mennesker er fantastiske! Kh Michelle

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010