Tilbage til siden

Skrevet

Vil du coaches (sparkes igang) af mig?

Jeg får mange forespørgsler på om jeg coacher (både privat og business). Jeg har stor erfaring med at være mentor, jeg har også taget en coaching uddannelse (Manning) og jeg starter snart på en til (Blichmann Leadership & Coaching Institute). Egentligt bruger jeg det mest på mig selv, men nu har jeg sat 4 hele dage af i december og januar til at coache, dig? Jeg vil rigtig gerne skubbe nogle mennesker i gang med deres drømme. Selvfølgelig vil jeg det!

Jeg har stor personlig erfaring i både hvad der virker og … ikke virker.

Hvis du trænger til en ordentlig portion “virkelighed” og lavpraktisk “what-to-do”, så kan jeg godt hjælpe dig, råt for usødet…

Praktisk info

Pris pr session: 1400 kr. En session varer ca. 5 kvarter. Hvis du er interesseret, skal du maile mig på michelle@michellehviid.dk. Når vi har aftalt tidspunkt, skal du bankoverføre betaling. Du kan vælge tid fra listen herunder. Nye tider kan aftales efter behov fra gang til gang.

Det foregår privat hos mig, enten på Nørrebro eller på Frederiksberg, lidt afhængigt af hvor langt jeg er nået med min forestående flytning!

Jeg har sat følgende dage af:

14. December kl. 10 / kl. 12 / kl. 14

18. December kl. 12 / kl. 14

03. Januar kl. 10 / kl. 14

04. Januar kl. 10 / kl. 12 / kl. 14

Kh

Michelle


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010