Tilbage til siden

Skrevet

Sådan kan du også gøre

Jeg får ofte spørgsmål a la ”Hvad har du gjort?” eller ”Hvordan har du gjort?” Det være sig om mit vægttab. Min forelskelse. Min snarlige bog. Mit firma. Så på utallige opfordringer kommer svarene her.

Mht mit vægttab, så er det såresimpelt. Jeg har i årevis trøstet mig selv med mad. Haft det af helvedes til, over den effekt det havde på mit voksende korpus. Jeg bildte mig selv ind at jeg så fin ud, uden held, så jeg græd ofte. Jeg meldte afbud til sociale sammenkomster, fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle tage på. Jeg hængte fast i neglene, i citater som ”Det er det indre som tæller”. Jeg shoppede tøj jeg ikke var specielt vild med, bare fordi jeg kunne passe det. Det blev for jammerligt. Jeg begyndte at træne. Faktisk begyndte jeg at gå, for jeg kunne slet ikke løbe. Tabte mig lidt. Faldt tilbage i gammelt mønster. Startede forfra. Tabte mig lidt. Tog lidt på. Forsøgte at forstå hvad det i virkeligheden handlede om. Tabte mig lidt mere. Løb. Spiste sundt. Spændte løbeskoene på når jeg havde lyst til wienerbrød. Trak mig selv op i nakkehårene og tog til træning, når min krop troede den ville sove. Gennem lang tid, indtog jeg markant færre kalorier end jeg forbrændte. Nu er jeg klar til mit første maraton. Så sådan gjorde jeg. Det kan du også gøre.

Mht forelskelsen, så var det også såresimpelt. Jeg forelskede mig. Troede på det. Fik et barn. Mistede kærligheden. Lå i fosterstilling. Fandt mig selv i rollen som single og mor. Gik forsigtigt ud i livet igen. Forelskede mig. Troede på det. Fik et barn. Mistede kærligheden. Lå i fosterstilling. Fandt mig selv i rollen som single mor til to børn med to forskellige mænd. Gik forsigtigtig ud i livet igen. Forsøgte at finde et nyt spor. Efter devisen, at hvis du gør som du altid har gjort, får du det samme resultat du altid har fået. Jeg takkede ja til to middagsinvitatoner på to uger. De serverede nøjagtigt det samme. Ovnbagt laks i sesam med rodfrugter. Det morede jeg mig meget over. Det var så også det eneste sjove på de to dates. Men da kærligheden så endelig fandt mig, mobiliserede jeg mere åbenhed og ærlighed end nogensinde før. Jeg forelskede mig. Jeg er forelsket. Jeg tror på det. Så sådan gjorde jeg. Det kan du også gøre.

Mht min bog, så var det såresimpelt. Jeg fortalte alle mennesker som ved noget om bøger, at jeg drømte om at skrive en bog. Det gjorde jeg i ca. 5 år. Jeg holdt møder med forskellige forlag. De var ikke særligt interesserede. Faktisk var de slet ikke interesserede. Så begyndte jeg at skrive selv. Jeg skrev et par ”noter” på Facebook og læste og genlæste reaktionerne. Lærte hvad der måske nok er interessant for mig, men ikke er det for omverdenen. Lærte at jo ærligere jeg turde  være, des mere interessant og genkendeligt synes det at være for læseren. Så begyndte jeg at blogge. Med min mor som fast kunde. Indtil andre kikkede forbi. Jeg sendte mine blogs til forskellige redaktører som ikke var synderligt interesserede. Så gjorde jeg mig mere umage. Fjernede endnu et lag af facade, indtil jeg ramte ekstrem ærlighed. Håndterede jantelov og negative reaktioner. Slog mig. Slikkede sårende. Fik interesse fra en avis. Fik interesse fra en anden avis. Fik helt op til 1000 reaktioner pr. blog. Og så blev jeg kontaktet af et forlag. Så sådan gjorde jeg. Det kan du også gøre (Hvis du har noget på hjertet altså)

Mht til mit firma, så var det såresimpelt. Jeg åbnede et firma. Drev det på knofedt, håb, blod, sved og tårer. Men var ikke dygtig nok og måtte lukke. Mit første firma hed Illusion. Det er virkelig et dårligt navn til et firma..! Jeg fik et arbejde og blev fyret. Af en 7-8 omgange. Så jeg åbnede et nyt firma, sammen med en kæreste. Drev det på knofedt, håb, blod, sved og tårer. Det gik godt. Men vi mistede kærligheden og den forliste kærlighed hev firmaet med i graven. Jeg fik et arbejde og blev fyret. Af en 7-8 omgange. Så åbnede jeg Runningdinner.dk, som nu kører på 10 år. På knofedt, håb, blod, sved, tårer og vedholdenhed. Så sådan gjorde jeg. Det kan du også gøre.

Det handler vist mest om ekstrem vedholdenhed…….

 

Kom til foredrag med Michelle og hør hele historien. Få svar på dine spørgsmål til Michelle. København 24. aug, Århus 23. aug eller Odense 30. aug, klik her for info!

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010