Tilbage til siden

Skrevet

Jeg kender mig godt!

 

– “Det er altså også skønt at være single”

– “Du skal lære at være alene og nyde dit eget selskab”

– “Ikke så desperat”

– “Nyd dine børn i stedet”

– “Læs en god bog”

– “Tiden er din ven”

– “Du vænner dig til det”

– “Du har ikke brug for en mand for at føle dig hel”

Der er utvivlsom fordele ved at være single og ikke skulle tage hensyn. Med mindre selvfølgelig man godt kan lide at være noget for nogen og tage hensyn. Man skal kun vaske sit eget vasketøj. Jo, men hvad nu hvis man faktisk gerne vil være noget for et andet menneske, også på vasketøjsfronten?

Jeg kan sagtens finde ud af at være i mit eget selskab. Faktisk er jeg den jeg kender som har mest tid til mig selv. Ca 7 timer hver eneste dag. Når alle andre går på arbejde, er mit arbejde at tulle rundt her i mit hjem, svare mails, udvikle ideer, skrive, være alene. Jeg har styr på mit eget selskab. Men jeg elsker altså tosomhed. Jeg elsker at smelte sammen med en mand.

Hold da helt op hvor er jeg god til at klare mig selv. Det var aldrig et erklæret mål for mig. Jeg så aldrig mig selv som en såkaldt karrierekvinde før jeg lige pludselig var det. Såeee…

Jeg er ikke desperat. Hvorfor er det desperat at vide hvad man drømmer om, bare fordi det drejer sig om kærlighed? For mig er man desperat hvis man er sammen med nogen, bare for at undgå at være alene. Der har jeg været, det er mange mange år siden og det er mere ensomt en ensom. Jeg er ikke ensom. Ikke særlig tit i hvert fald.

Når vi sætter ord på de andre store drømme i livet, så er det fantastisk og forventet. Jeg drømmer om at svømme med havskildpadder på Galapagos. ÅHR JA, den drøm er stor og ren. Jeg drømmer om en kæreste, det er “forbudt” og udløser en helt anden reaktion. Læs selv alle sætningerne øverst igen. Men det er altså det jeg drømmer om. Parforhold. Kæreste. Tosomhed. Så gammeldags er jeg. Så feminint er jeg indrettet. Jeg kender mig godt. Jeg har tilbragt meget tid med mig, 42 år. Jeg ved godt hvor jeg vil hen.

Og selvklart nyder jeg mine ungers selskab. De unger er mit liv, både kærlighedsmæssigt og tidsmæssigt. Faktisk så bor de hos mig 12 ud af 14 dage, så jeg har masser af tid til at nyde dem, elske dem, hygge med dem – og få spat af dem.

Og jeg læser bøger. Jeg læser blogs. Jeg læser nyheder. Jeg kan sagtens læse. Men måske vil jeg hellere kysse og vikle fødder sammen under en dyne?

Jeg har lige været 10 dage alene i Thailand. Det var magisk. Jeg nød det. Ville jeg have nydt det mere hvis jeg var der med en mand i gensidig kærlighed? Sandsynligvis.

Tak for alle jeres velmendende kommentarer. På gode dage preller de af. På svære dage får de mit pis i kog eller gør mig ked af det. Lad være med at fortælle mig hvordan jeg har det. Lad være med at få mig til at føle mig forkert, fordi jeg har det som jeg nu engang har det!

Der findes mange “Jehovas Vidner” som rejser med sandheden om kærligheden – og det at være single. I en alder af 42 år tillader jeg mig at tro på at jeg ved hvad der er bedst for mig, især taget i betragning de afsindigt mange timers eftertænksomhed jeg har investeret i emnet, kombineret med en hel del praktisk erfaring. Alene og i parforhold. Jeg kan godt måle de to situationer mod hinanden. Min drøm er baserer på et solidt sammenligningsgrundlag.

Jeg savner at kysse. Lege. Elske.

Der bor en ung pige i mig som ikke vil dø. Hun vil tænde stearinlys, gøre sig umage, lege, kysse, barbere ben. Der bor en ung pige i mig som drømmer om en helt bestemt mand. Den rigtige. Jeg har så meget at give og jeg har lyst til at dele. Så normal er jeg. Jeg vil ikke acceptere at jeg er sølle fordi jeg siger det højt. Jeg har lyst til at elske og blive elsket. Jeg drømmer om gensidig kærlighed og intens øjenkontakt.

Jeg er ikke ked af det, lige nu, hvis det er det du læser, så handler det nok om dig?! Jeg glæder mig til en weekend med unger, gode venner og veninder. Jeg kan sagtens få tiden til at gå.

Selvfølgelig agter jeg at få det bedste ud af det. Finde lykken i nuet. Det kan godt tage en rum tid før jeg møder “ham”. Det er klart at den tid skal bruges klogt. I dag skal bruges klogt og fyldes med dejlighed og om lidt får jeg gæster og yoga er en god ven.

Men jeg har altså slet ikke lyst til at vænne mig til, at der ikke er en mand i mit liv. Må jeg ikke godt lade være? Måske er jeg bare så HEL at jeg helst vil dele mig med en mand.

Hvad var spørgsmålet? Svaret er KÆRLIGHED.

Jeg bliver glad for likes, delinger og kommentarer. Det er sjovere at vide at man skriver til nogen end bare ud i det blå :)

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010