Tilbage til siden

Skrevet

Er der en mand til stede?

Fra BT lørdag d. 30. august: http://www.bt.dk/sex-og-parforhold/michelle-hviid-er-der-en-mand-til-stede

Tillad mig at introducere mig selv, jeg hedder Michelle Hviid. Jeg er blevet bedt om at skrive i BT Weekend hver anden lørdag. Emnet er ’frit valg på alle hylder’. Modigt, tænker jeg. Og sjovt. Jeg kan allerede nu afsløre, at det kommer til at handle om det samme – lørdag efter lørdag efter lørdag. Det bliver fra min side én lang gentagelse over emnerne: Relationer, oplevelser og sex.

Det er det eneste, som interesserer mig. Muligvis også det eneste jeg har forstand på. Indimellem vil de tre ting flette sig ud og ind af hinanden, men essensen vil være det samme. Relationer, oplevelser og sex. I møder mig på et tidspunkt, hvor jeg er single, derfor optager det sidste mig pt. mest. Det gør det sådan set også, når jeg er i et forhold, men der kan man som bekendt lettere få afløb…

Det kan man da ikke skrive i avisen, tænker du måske? Men som du nok allerede har opdaget, er jeg ikke er tilhænger af uskrevne regler. Hvad ’man gør’, og hvad ’man ikke gør’. Jeg er ligeglad. Hvis de var så skidegode, de uskrevne regler, så var der nok nogen, der havde skrevet dem ned. Jeg nægter at underlægge mig uskrevne regler, og jeg tør sådan set også godt teste de skrevne. Jeg har for længst syet en teflondragt, jeg kan tage på som bølgebryder, hvis jeg kommer i modvind.

Sidst jeg mødte en mand, som kunne få mig til at føle mig fri og vild og crazy og lykkelig, satte jeg mig frygtløst op på hans flyvende tæppe. Jeg var så sindssygt imponeret. For han serverede stenbiderrogn og blinis, havde glimt i øjet og mange, mange ord med. Han – og det – smagte himmelsk, og jeg fløj, og jeg lo, og jeg glemte helt, at det var farligt. Jeg så mig slet ikke for. Desværre fløj han direkte ind i en væg – kaldet virkeligheden, og jeg røg af tæppet. Længe har jeg svævet rundt alene og forsøgt at finde et sted at lande, Men jeg har ikke kunnet skimte en landingsbane.

Nu skræmmer det mig lidt, at skulle op at flyve igen. Heldigvis skræmmer alternativet mig mere. Måske er prisen for en tur på den lyserøde sky en efterfølgende tur i kulkælderen. Jeg er overbevist om, at det regnestykke giver mening i det lange livsperspektiv. Jeg vil derop igen, jeg vil helt derop, hvor jeg glemmer at se mig for, hvor jeg bare flyver rundt i kaos, lyst og kærlighed – med en mand.

Som sagt er jeg single og optaget af at blive færdig med det. Hvad i alverden kan være smartere end at bruge min første klumme på at fortælle hele Danmark, at jeg er plukkemoden? Det her må være den ultimative datingprofil. Jeg serverer mig selv på et sølvfad på en side i BT? Det burde kunne få nogle modige mænd på banen og nok så vigtigt… det burde også skræmme kyllingerne væk?

Jeg er blevet næsten-plukket så mange gange. Denne gang gider jeg kun, hvis der kommer en mand, der tør plukke mig helt, fuldstændig og aldeles. Jeg drømmer om, at der sidder en mand ved min side. En mand, som tør styre. Men en mand, som ikke får panikangst, fordi jeg faktisk også er ret god til at styre. Især drømmer jeg, at der sidder en mand ved min side, som tør lukke mig 100 pct. ind. Èn, som tør vise mig hele lortet, ikke kun de pæne sider, som skinner og pynter. Alt det mindre kønne skræmmer mig ikke synderligt, det er meget farligere ikke at få lov at komme helt ind.

Skulle der sidde en mand derude og tænke: ’Det er lige mig’. Så skal du lige huske at læse det med småt: Ifølge en film, som kører på internettet, er der en ’formel’ for, hvad man som mand bør give sig i kast med. Jeg refererer: Den ultimative kvinde er ’hot’ til et 9-tal og scorer maks. 4 i ’crazy-ness’ – jeg ligger måske nok lige lidt højt på crazylinjen. Men det behøver ikke være en ulempe…

BLÅ BOG:

Michelle Hviid er 42 år, foredragsholder og autodidakt iværksætter. Har bl.a. stået bag Runningdinner.dk, ’Michelles Mission’ på DR1 og har skrevet bogen ’Skru op for livet’ Michelle er født i Australien, men opvokset i Nordsjælland. Hun er p.t. single og bor med sine to børn i København.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010