Tilbage til siden

Skrevet

Min diagnose

 

“Michelle Hviid, hun har en diagnose!” – Det blev sagt, det kom retur til mig og jeg har tænkt meget over det. Det er jo ikke første gang jeg bliver diagnosticeret af omverdenen. Altså ikke af en læge, men af nogle mennesker, typisk andre kvinder. Skal man tage det alvorligt når mennesker begynder at diagnosticere en?

Jeg er jo hverken psykiater eller læge, men jeg kender mig ret godt, jeg har fulgtes med mig i næsten 42 år, gennem tykt og tyndt, 24/7 og jeg tror jeg er i stand til at stille mine egen diagnoser, (flertal).

Jeg har adskillige diagnoser:

 • Jeg kan godt
 • Jeg har lyst
 • Jeg gør det
 • Jeg tør fejle af helvedes til
 • Jeg tror på fælleskabet
 • Jeg tror på forandring
 • Jeg elsker
 • Jeg er elsket
 • Jeg tror på det bedste
 • Jeg tror på idag
 • Jeg behøver ikke kende slutningen
 • Jeg er taknemmelig
 • Jeg holder af virkeligheden
 • Jeg tilgiver
 • Jeg kæmper
 • Jeg står ved mine valg
 • Jeg drømmer
 • Jeg griner af mig selv
 • Jeg tror på ihærdighed
 • Jeg tør alle de store følelser
 • Jeg har ikke noget at skjule
 • Jeg deler mig
 • Jeg tager ansvar
 • Jeg tror på at det blomstrer hvor man vander
 • Jeg har storhedsvanvid
 • Jeg prøver igen
 • Jeg er ikke perfekt
 • Jeg gør mig umage
 • Jeg tror på at jeg har et liv (indtil det modsatte er bevist)
 • Jeg er ligeglad hvad de andre tænker
 • Jeg er pisseligeglad hvad de andre tænker

 

Alt i alt er jeg godt tilfreds med min egen diagnose.

Pas jeres egne diagnoser, røvhuller!

 

Psssst

Jeg holder snart et foredrag nær dig!

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010