Tilbage til siden

Skrevet

TAK!

 

I morges stod jeg op i en rus af glæde og stolthed. Jeg har sakset lidt af min Facebook wall sammen herunder, og jeg bliver sgu så glad og rørt. Jeg elsker mit arbejde. Jeg vil sindsygt gerne blære mig med det jeg er god til – og også det jeg ikke er god til. Jeg har LIGE åbnet for tilmeldingen til de næste åbne foredrag, se datoerne her og kom hvis du trænger til mere handlekraft, autenticitet, selvironi og LIV.

 

  • Du kan også se foredraget online på din computer eller iPad, hjemme i sofaen, her. Hvis du køber adgang til online foredraget får du også et interview med, hvor Reimer Bo steger mig i en times tid. Klik her!

 

OBS. Hvis du køber din billet inden d. 31. Aug, får du 20% rabat, og så er det iøvrigt billigere jo flere i melder jer til sammen. 

ros-aug-14


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010