Tilbage til siden

Skrevet

Mennesker er bindegale..

 

Mennesker er bindegale..

Der er mange eksempler og jeg vil da gerne dele. Alle sammenfald med virkelige personer og mig er selvfølgelig fuldstændig tilfældig og utilsigtet. Det som jo slet ikke skete i virkeligheden, er nogle år siden nu:

Jeg lå engang i fosterstilling af kærestesorger, noget jeg målrettet har opbygget en imponerende ekspertise i. Jeg græd og græd og græd, der var intet yndigt over min gråd, men til gengæld masser af snot. For at sikre snotstrømmen havde jeg sat noget håbløst sørgeligt musik på. Jeg trængte sådan til at græde, og nogle af de mere yogaagtige af mine veninder ved at gråd udløser hormoner som dulmer nerver. Det er en af de smartere opfindelser. Jeg udløste mange hormoner den dag.

Så fik jeg en sms fra manden, som var den udløsende faktor til at min gråd, han var på vej over til mig, han ville faktisk være der om få minutter. I et kort sekund var jeg helt afsporet og troede lige at det havde noget med mig at gøre, en ny chance, en vinkel vi ikke havde set, han havde fået en åbenbaring, men 4 ord inde i smsen, kastede han lys over min himmelråbende groteske tanke, han manglede nogle af de ting, ting, som han ikke havde fået med i flytningen.

Jeg har udvidet kørekort i flytning og jeg kan ikke engang huske at jeg signede op til det kursus. Men denne her gang var det heldigvis ikke mig der skulle flytte, det var ham, han var faktisk flyttet. En salamiflytning, en skive af gangen. På den måde kan alle lide mere, sidde mere fast og ikke helt få lukket sidste kapitel i bogen. Bogen som startede så godt. Endte så sløjt.

Daglig kontakt var blevet til kontakt en gang om ugen var blevet til fuldstændig tilfældig kontakt. Tilfældig kontakt man ikke kunne skematisere eller forstå algoritmen i, uanset hvor meget man analyserede.

Og der kan du roligt tro mig, for jeg har også udvidet kørekort i at analysere smser. En gennemsnitlig sms kan analyseres i 4 stemninger, MEN i tilfælde af mistet kærlighed og knust hjerte, kan du gange antallet af stemningsmuligheder med ca. 20. For at være på den sikre side, skal være mulige stemninger testes af flere omgange, for at være sikker på at man ikke misser noget. Sikre vej til sindsyge. En sådan sms skal læses minimum 300 gange hen over et par uger. Det er tilladt at spørge publikum og bruge en livline. På enkelte dage når lyset falder rigtigt, kan “Det er definitivt” godt tolkes som en åbning.

Resume: Mand var flyttet. Kontakten var blevet tilfældig. Jeg græd på den ikke yndige måde med snot. Mand smser. Mand er på vej. Ikke for at se mig. For at hente ting. Mand er der om 5 minutter.

Så på 5 minutter kan man (som kvinde), nå at tage et hurtigt bad, koldt (vand i hovedet), finde matchende sexet undertøj, kaste rod ind i et skab, iføre sig mascara, børste tænder og iføre sig den bedste kjole og således åbne døren i smilende overskud, så det ser ud somom man lige er landet fra Maldiverne, og har drukket rødbedejuice i en uge ridende på ryggen af en økologisk delfin. Det er flot, på 5 minutter.

De næste 20 minutter kan man nå lidt af hvert. Sludre, forføre, elske som dengang alt stod i flor med kærlighedskrymmel på, bebrejde, skælde ud, høre om en ny kvinde, blive afsindig og smide ham ud. Igen. Og så kan man tude videre i fred, med snot og grine lidt, fordi man har set hende den nye med rottehaler. Ældre end mig men med rottehaler. På den måde er der lidt retfærdighed til.

Mennesker er bindegale. Ikke mig. De andre.

 

 

SKAMLØS REKLAME:

Jeg holder foredrag om livsmod, handlekraft, selvironi, autenticitet og virketrang. Vil du med? Har du en drøm du sylter?

Jeg holder foredrag d. 14. august i Odense. D. 20. august i København. D. 21. Aug i Århus. Du kan købe billet her. Der er rabat hvis du melder dig til inden d. 1. aug. Jo flere i er, jo billigere.

Hvis du gerne vil se foredraget men bor i Timbuktu, så kan du se foredraget online her, med en hel times ekstra materiale, hvor jeg bliver stegt af Reimer Bo. Klik her!

 

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010