Tilbage til siden

Skrevet

Postkort fra Marrakech

Rejsebrev fra Marrakech.

Jeg har haft en skøn uge i Marrakech. 7 nætter og 1001 nat. Jeg føler mig klar til at tage hul på min nye tilværelse som single.  Sorgen falmer og glæden returnerer kærkomment. Jeg glæder mig til lange mørke vinteraftener med mine dejlige børn, masser af stearinlys, nærvær og fordybelse. Jeg skal bruge tiden klogt på migselv. Jeg har købt en masse smukke farvestrålende stearinlys med hjem fra Medinaen. De skal kaste glans over mine lange aftener på Nørrebro.

Det første som forsvinder når man bruger sin tid på at tænke og tvivle, er roen. Jeg har ikke være i indre ro meget længe. Jeg har brugt afsindigt meget tid på at spekulere og kæmpe. Spekulere og kæmpe. Jeg har endda forsøgt at tankelæse en hel del, uden held må jeg afsløre. I den proces har jeg har savnet min gode ven ”Indre ro”. Velkommen retur, bliv endelig hængende.

Efter at have været konstant omgivet af skønne mennesker, og have dyrket 3 x yoga dagligt i 7 dage (næsten), trænger jeg til at komme hjem. Ude godt – hjemme heldigvis bedst. Jeg får stadig små stik af savn når jeg støder på nye brud af rutiner. Jeg bliver fx ikke hentet i lufthavnen i aften og jeg kan godt lide at blive hentet i lufthavnen. Jeg møder jeg et lille stik af ensomhed. Men jeg er ikke alene. Jeg ved også, at jeg hellere vil omsadle end at nøjes. Jeg er ved at omsadle og tiden er min bedste ven.  Jeg ved også at savnet er et tegn på at jeg har elsket højt. Jeg vil til enhver tid risikere turen ned for at få turen på den lyserøde sky. (En sjov slåfejl gjorde at jeg først fik skrevet ”tyren på den lyserøde sky”!)

Nyd billederne herunder . En farvelade af slangetæmmere, skønne og grumme dufte, afsindig larm og masser af ro. Vil jeg savne at blive vækket om natten af 5 æslers skryden? Marrakech er et skønt sted som jeg helt sikkert skal tilbage til, engang ude i fremtiden, når mit hjerte er helt og jeg har forelsket mig igen. Så vil jeg tage den heldige mand i hånden og trække med gennem kaoset i Suqen, så skal han passe på at mig midt i mylderet, trække mig kærligt væk fra alle de ivrige købmand og åbne døren for mig når vi søger tilflugt i byens små oaser. Sammen skal vi kikke på stjernerne og føle os uendelig små. Jeg ved, at jeg en dag skal tilbage på en fantastisk og romantisk rejse til dette eventyrlige sted.

Kh

Michelle

PS.

Tak til Birgitte som fik med mig på turen i sidste øjeblik, ved at trække i små men vigtige tråde.  Du har en spændende tid foran dig, jeg håber jeg må være lidt med på sidelinjen!

Mange har skrevet og spurgt til hvem arrangøren af min rejse her til Marrakech er. Hun hedder Ulla Steen og hun er en ualmindelig skøn dame, hun har beriget mig både i hovedet og i kroppen, hun dukkede endda op ”ud af jorden” da jeg var ved at falde, og greb mig. Læs mere om hende og hendes yogaretreats på Ullasteen.dk, og tag så af sted, næste tur er til Sri Lanka i Januar. Lad det ikke kun blive ved drømmene, lev det ud!


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010