Tilbage til siden

Skrevet

10 gratis tips til dig..

Jeg er i anstrengende godt humør og deler ud. Herunder er mine bedste 10 tips til en nemmere hverdag. Du må stjæle dem, helt uden at krediterer mig. Det gælder for flere af dem, at jeg selv har stjålet ideen fra nogen andre. Det er gode genveje til mere overskud i hverdagen. Faktisk er det nok ikke mine bedste, men det var dem jeg hurtigst kom i tanke om i dag.

1. Sig nej og smil.

2. Ha altid 10 nøgler til din hoveddør og smil. (Appellerer ikke til firkantede typer)

3. Ha altid 10 nøgler til din bil og smil. (Appellerer ikke til firkantede typer)

4. Server boller i karry trykket ud af en klam pølse fra Irma og smil. (Appellerer ikke til speltmødre)

5. Køb tulipaner og smil.

6. Tag trappen og smil.

7. Vink til en du ikke kender og smil.

8. Hør HØJ musik (gerne Reggae) og smil. (Det er sindsygt svært at bevare pessimismen til reggae)

9. Giv opvasken en finger og smil.

10. Smør en franner med sylle og smil.

Hvis du virkelig får blod på tanden. Så lad dig gerne inspirere af følgende historie, fra igår. Jeg kørte forbi en grønthandler som havde haft et stort “palleløfteruheld”. Den stakkels mands varer fra morgenens tur på Grønttorvet, lå spredt ud over hele vejen og fortorvet. Æbler, æg, Lime, mango, champignon, kaos, kaos, kaos. De fleste af varerne kunne reddes – men det var uoverskueligt. Jeg bakkede, parkerede, organiserede dem som stod i kø foran posthuset (som først åbnede 10 minutter senere alligevel). Du samler lime, jeg samler rødbeder. Vi samlede alle varerne op, sorterede dem i kasser og bar det hele ind i butikken. Grønthandleren var rørt til tårer – OG DET VAR JEG SGU OGSÅ! Jeg tror faktisk at den lille handling betød mere for mig end for den søde grønthandler. Jeg var glad hele dagen.

God weekend med forårssol.

Kh Michelle

PS. Det kan godt være at det ser ud som om jeg græder på det billede. Men det er af grin. Tak for både grin og billede til skønne Peter Harry.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010