Tilbage til siden

Skrevet

Egotrip

Smider alt politisk korrekthed overbord, i må tænke hvad i vil. Jeg er i paradis. Alene. Min kæreste er ikke med. Mine børn er ikke med, de er sammen med andre vigtige voksne i deres liv. Det er perfekt og jeg nyder det. Havde jeg en tryllestav som kunne få dem herhen på et trylleslag, så ville jeg omgående ”tabe” den tryllestav i det smukke turkisblå vand. For jeg nyder faktisk at være alene. Michelle uforstyrret og alene i en watervilla på pæle over det indiske ocean på Maldiverne. Ja tak.

Mine og andres forventninger til hvordan det skulle gå, med mig alene på ferie, er indtil videre gjort til skamme. ”Du får kuller”, ”Du får nok både grineflip og tudeture”, ”Du  kommer til at få tusinde ideer”… Men nej, jeg har hverken kuller, grineflip eller tudetur. Jeg har ikke fået en eneste ide.

Jeg har til gengæld læst 4 bøger på 4 dage. Vorherres lille vidne af Trine Lundager. Senor Pelegrino af Cecilia Samartin. Den hemmelige datter af Shilpi Somaya Gowda. Pigerne fra Shanghai af Lisa See. Kvindeskæbner og slægtshistorier fra hele verden. Jeg har været godt underholdt. Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal læse de sidste 6 dage. Jeg kom til at læse lidt for hurtigt i forhold til planen.

Jeg har givet den gas på jetski og faldt af. Jeg har fået massage. Sejlet katamaran. Dykket for første gang, endda med hajer.  Holdt fjernsynet slukket. Fået manicure. Jeg har sejlet med speedbåd. Fløjet med vandflyver. Spist is. Løbet en tur. Sovet til middag. Købt en skør hat med stor skygge. Solet mig. Set solnedgang.  Sat mig midt ud i et tropisk regnskylle. Danset (det er løgn). Kikket på stjernerne, længe. Leget med lyset i boblebadet, det skifter farve. Stirret meget længe (ondt) på et firben i loftet over min seng. Set solopgang. Studeret krabber. Lyttet til bølger. Jeg håber i bliver misundelig på den rummelige kærlige måde.

Ulemper indtil videre:

1. Solcreme på ryggen er en udfordring.

2. Middagene alene på restauranterne mellem brudepar fra hele verden. Jeg har overvejer et badge: ”Alone by choice, i was NOT left at the alter”.

Heldigvis er roomservice opfundet. Nu har jeg så bestilt t-bone og salat til værelset. Og chokoladekage. Jeg har vidunderlige Tina Dickow (højt) på anlægget. Jeg har åbnet en flaske hvidvin, den drikker jeg med glæde alene. Jeg skal ikke så meget i morgen tidlig.

Jeg har i årevis kikket på billeder fra Maldiverne. Nu har jeg taget dem selv. Nyd dem og send mig gerne en kærlig tanke her i min selvvalgte, højtskattede ensomhed. Kommenter endelig gerne i kommentarfeltet. Jeg elsker at læse jeres kommentarer.

Kh Michelle

Praktisk info, jeg rejser med Nyhavn Rejser. De ved nok hvad de taler om, jeg er SÅ imponeret at jeg idag har sendt dem en kage fra La Glace.

Facebook Links:

http://www.facebook.com/NyhavnRejser

http://www.facebook.com/KuramathiIsland

http://www.facebook.com/velassaru


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010