Tilbage til siden

Skrevet

Projekt kærlighed!

Jeg var engang i New York med mine to bedste barndomsveninder. Vi havde drømt om den tur i årevis og endelig lykkedes det. Vi kunne allesammen rejse på samme tid og vi havde alle tre råd. Det var fantastisk og hvem elsker ikke New York? Vi var “Sex and the City” – hvis du spørger mig i hvert fald. Jeg var i et forhold med min nu exmand. Mine to veninder var begge singler.

Lørdag aften var vi på en meget blæret restaurant, spiste lækkerier, sippede drinks og var vel bare meget veltilfredse med livet og dagens shopping. Begge mine veninder er kloge, smukke, charmerende, kloge, tjekkede, anstændige efter behov. Uanstændige når det er passende. Jeg ville mene at de begge var et genialt catch for enhver mand. Vi flirter til højre og venstre og selvfølgelig taler vi om kærlighed.

Pludselig udbryder den ene “Jeg har affundet mig med at jeg nok aldrig får familie og børn”….!!!! Jeg er lige ved at falde ned af stolen. Det lyder 100% afsindigt i mine ører! Vi er på det her tidspunkt ca 32 år gamle. Min veninde og jeg argumenterer imod hendes sindsyge udsagn. Hvordan er hun dog kommet frem til den sindsyge betragtning. Vi er begge enige om at hun er et totalt catch. Hun virker nu meget afklaret og sikker i sin sag. Jeg er i chok. Nu udvikler det sig helt skørt, den anden veninde har det på samme måde. Jeg forstår ingenting.

Det sjove som sker nu er, at den “første” veninde modargumenterer helt vildt mod den “andens” udsagn. Jeg konkluderer at det åbenbart giver mening i deres egne ører. De mener det virkelig. Når de hører samme udsagn fra den anden veninde, kan de godt se at det er det vildeste ævl..

Hold nu op hvor er vi hårde ved os selv, hva? Det er nogle år siden og den ene veninde er idag i det skønneste parforhold, gad vide om de ikke lige nu triller rundt i solen denne lørdag med deres skønne unge i barnevognen. Den anden veninde har jeg mistet kontakten til, en stor sorg som er en helt anden historie, jeg ved dog at hun stadig er single.

Pointen ved denne her anekdote, fra det virkelige liv, er følgende. Vores dårlige overbevisninger står i vejen for vores beslutninger. Hvis du overbeviser digselv om at der ikke er en mand til dig, så er det virkeligheden!!? Hvis du er overbevist om at der ER en mand til dig, så finder han dig. Sådan fungerer universet bare. Du skal være klar!

Men hvad gør man så hvis man virkelig har den overbevisning at man er dømt ude? Når man vælger sofaen frem for en blind date. Eller ikke tør flirte når man er uden i livet? Så er der kun en vej videre, du MÅ og SKAL ændre dine overbevisninger. Du MÅ og SKAL finde din indre drivkraft frem og gøre noget ved situationen NU. Du skal ændrer de historier du fortæller inde i dit hoved. Du SKAL turde stoppe en mand på gaden og flirte med ham. (Det kan give vilde eventyr)..

Jeg har lavet events for singler i 8 år, jeg møder tusindevis af singler som i forskellige grad slås med denne her problematik og det ligger mig virkelig på sinde. Jeg ville gerne have den tryllestav, som med et slag gjorde dig i stand til, at se digselv i dit bedste lys. Så kan din potentielle partner nemlig også se dig! Jeg er IKKE i besiddelse af en tryllestav, men jeg har noget som er næsten lige så godt!

Hun hedder Pernille Melsted og er en passioneret coach og underviser. Jeg har overtalt Pernille til at skræddersy et kursus for singler. Vi er nu klar med et kursus som løber hen over en uge i maj måned. Designet til at ændre dit “mindset” omkring det at være single. Jeg kommer også og tegner og fortæller. Vi har også et par overraskelser i ærmet. Læs meget mere om “Projekt kærlighed” her!

Som Pernille siger; “Det er DIN forbandede pligt ikke at nøjes”

Det er kun for kvinder, til gengæld kan  du og din veninde komme med til en rigtig god pris hvis i melder jer til sammen. Du kan læse alt om “Projekt kærlighed” her!

Kh

Michelle

Pernille Melsted & Michelle Hviid


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010