Tilbage til siden

Skrevet

3 Glade blommer i Madeira

 

Jeg har kun en gang før mødt så mange fordomme forud for en ”rejse”, det var da jeg i et øjebliks sindsyge bookede en forlænget weekend i Lalandia, hvor slemt kan det lige være tænkte jeg. Slemt!

Og ved i hvad, vi gør sgu Madeira uret, når vi hånligt griner at det kun er for pensionister som lever af blommer i Madeira. Jeg synes vi skal genvinde hævd over øen, som et rejsemål for alle, også dem under 75 år. Her er virkelig fedt! Smukt. Vildt. Frodigt. Skønt.

Det giver især mening at være her når solen skinner og det sner i Danmark. Det er altid fantastisk at have god tid med sine børn. Teenageren foretrækker en hvilken som helst dims med en skærm, frem for vores selskab. Jeg har til gengæld lært Kamille at læse og svømme. Det er da en ferie hun aldrig glemmer.

Vi har været på en (lidt kold) men meget fantastisk hvalsafari, uden at se hvaler. Det var hvalekspedition nr. 45 (ud af mere end 5.500) hvor de intet så. Ikke så meget som en lille flipper delfin. Nå. Det griner vi af om 100 år. Det var en fed tur, i hvert fald de første 3 timer, så ville vi faktisk gerne ind i varmen.

Vi har kørt med kabelbane op af et bjerg og rushet ned igen på trækælke (uden sne) med livet som indsats. Både Kamille og Benjamin synes at den kælketur var feriens højdepunkt. Jeg grinede også højt i håbet om at overleve….!

I dag var vi til ”Afternoon Tea” på det FINE dekadente hotel Rieds. Med udsigt over havet fik vi serveret små agurke- og lakse sandwich på fint porcelæn og rørte citron i teen med sølvskeer. 30 Euro pr. Person så i kan nok forstå at det smagte godt. Jeg købte et lille stearinlys for 40 Euro, for at få stemningen med hjem. Selv Benjamin måtte give sig, det var en sjov oplevelse.

Jeg har været på Gran Canaria. Jeg har været på Fuerteventura. Jeg har været på Cap Verde. Jeg har været på Madeira. Tag til enhver tid til Cap Verde hvis du vil slappe af. Tag til enhver tid til Madeira hvis du vil slappe af OG vandre OG opleve OG se hvaler OG OG OG..

45% af øens turister er gengangere, det forstår jeg godt. Næste gang vil jeg se hvaler. Det sidste guiden sagde efter hvalsafarien var ”Yesterday we saw a Sperm Whale”. Så døde teenageren af grin, pyha det er sjovt for en 14 årig dreng, SPERM Whale.

Sidst men ikke mindst, jeg har brug for din hjælp til opklare noget om er et mysterium for mig: Hvorfor sælger ALLE butikker på samtlige turist destinationer i verden, altid det SAMME (skrammel)…? Jeg forstår det ikke. Hvad end de sælger af skrammel, så sælger de det SAMME i samtlige butikker på hele stranden, i hele byen, på hele øen. Er det god købmandskab?

Kh

3 glade blommer i Maderia (som nu glæder sig til at komme hjem til Danmark og sne og jul!)

Link til info om vores (totalt i orden) hotel!

Her er lidt fotos. Bemærk at 6 årige er gladere for at posere end 14 årige…

 

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010