Tilbage til siden

Skrevet

Bog og Foredrag

 

Torsdag d. 1. november udkommer min bog “Skru op for livet” 

I den anledning holder jeg en række foredrag, og du er inviteret. Foredraget er en hudløst ærlig beretning om op- og nedture i mit liv. Om at tage ansvar og turde blive ved med at tro på livet, lykken, kærligheden, mulighederne og drømmene. Ud over foredraget, får du et signeret eksemplar af min bog.

København – torsdag 1. nov. (Foredraget bliver centralt i København, location kommer til at stå her!)

Aalborg – Søndag d. 4. nov. (Foredraget bliver centralt i Aalborg, location kommer til at stå her!)

Århus – Mandag d. 5. nov. (Foredraget bliver centralt i Aalborg, location kommer til at stå her!)

Program alle byer: Dørene åbner kl. 19.15. Foredraget starter Kl. 19.30 og slutter  ca. kl. 22.30 (inkl. pause)

Pris: Foredrag OG signeret bog pris: 450 kr. (Normalpris 500 kr, bogens udsalgspris er 249,95)

Hvis du “kun” ønsker at købe bogen, og få den tilsendt signeret, er prisen 249.95 + porto. Send mig en mail på michelle@michellehviid.dk

Hvis du ønsker at booke mig til et foredrag, bedes du kontakte Athenas.dk 

Tilmelding: Du bedes bankoverføre 450 kr til Møns Bank, konto 6140 4124481. Mærk overførsel med din email. Når du har bankoverført, skal du sende en mail til michelle@michellehviid.dk og skrive i hvilken by du melder dig til. Så er du meldt til. Du vil modtage en bekræftelse pr email.

Om foredraget:

Jeg vil fortælle min temmelig utraditionelle historie. Om dårlige valg jeg har truffet i livet. Om især om at tackle det nogenlunde smart. Om hvordan store mængder selvironi har hjulpet mig godt på vej! Jeg vil fortælle om at miste sig selv og efterfølgende tage ansvar til man er ved at brække sig. Om at komme på benene igen, stærkere end nogensinde.

Jeg vil fortælle om at turde leve sine drømme ud. Om at leve hudløst ærligt og den frihedsfølelse det giver. Jeg vil fortælle om det at finde og miste kærligheden. Have to børn med to forskellige mænd, og alligevel turde kaste sit hjerte efter en ny mand. Om ærlighed. Ekstreme mængder ærlighed og minimalt bullshit. Om hvorfor jeg tror på, at de lykkeligste mennesker i verden, er dem som giver mest. Og det handler ikke om penge.

Jeg tør godt sige at dette foredrag er et gevaldigt LOS i røven til de handlingslammede, eller dem som trænger til at høre en sand og autentisk historie om livsmod og fanden i voldskhed. Jeg vil fortælle om den frihed det er, ikke at have noget at skjule for nogen i hele verden, what you see is what you get, og hvordan det sætter dig fri af alskens tåbelige og ligegyldige bekymringer.

Ingen har stået mere i vejen for mig, end mig. Sådan er det for de fleste….

Feedback fra tidligere foredrag:

“Alene din autencitet er afsindigt inspirerende. Jeg gider ikke gemme mig mere!”

“Fremadrettet vil jeg tænke mit liv i “før og efter” det foredrag. Det ramte plet!”

”Alle de tanker der bliver sat i gang og en øjenåbner for fremtiden.”

“Hvor har du evigt ret. Det er ikke dig som er for meget, men mig som er for lidt. Det må jeg gøre noget ved!”

“Jeg vil få lavet en liste og gennemført min store drøm, på en eller anden måde. Jeg finder en løsning!.”

”Gør det nu og gør det selv! Jeg vil gå i gang med at realisere drømmene og holder op med at ’give andre skylden’. ”

”At huske på de gode ting hvor jeg selv blev lykkelig, når det hele er noget lort og jeg er nede i kulkælderen.”

”Generelt en sjov, motiverende peptalk, der giver stof til HANDLING! Går hjem og finder ud af hvad der gør mig lykkelig – og handler derefter.”

”Du er super inspirerende. Det er dejligt at kunne mærke dig, helt ind i hjertet!”

”Tager handling i stedet for at overveje. Komme ud af mine fælder – utroligt at det er så nemt at tage alle de kg på, men så svært at tabe.”

”Gaven var åbenheden. Man ikke behøver gemme sine fejl for at have succes.”

”Vil finde mig selv og balancen. Huske at jorden drejer rundt uanset hvad og jeg lige så godt kan gøre hvad jeg finder sjovt og godt.”

“Du har en helt fantastisk fortælleevne, jeg turde næsten ikke blinke af frygt for at miste noget. Du rørte mig til tårer, fik mig til at krølle sammen af grin. Det var virkelig inspirerende. Og når du kan, kan jeg også. Jeg elsker ideen om at karmapolitiet er højeste instans”

“Det var ekstremt spændende og overraskende. Jeg var skeptisk men du vandt mig i den grad over, jeg har meget jeg skal tænke over nu, jeg skal især HANDLE HANDLE på mine drømme”

“Du sparker virkelig røv. Jeg strammer nu ballerne og åbner alle sluser. Jeg skal jo huske at de valg jeg træffer idag er min virkelighed imorgen”

“Hvad der gør mig glad. Ja, det burde jeg jo tænke over hver dag. Det har jeg glemt længe. Jeg havde vist også glemt at jeg altid har en valgmulighed. Jeg vil straks begynde at dyrke det som gør mig glad. Jeg glæder mig, jeg er sikker på at dit foredrag kommer til at smitte positivt af på mine omgivelser!”

“Wow, det var virkelig en af de foredrag, som man aldrig glemmer”

“Stor respekt for Michelles mod og evne til at dele ud af hele hende selv”

“Jeg er så inspireret nu, at jeg har lyst til at vende hele mit liv på hovedet.”

“Jeg er forelsket – og denne gang ikke i min mand. Men  … i en kvinde … en powerpuff som jeg for første gang har haft æren og fornøjelsen af at møde og opleve idag på Protocol V. Christel Thrane konference hos Brandhouse. Michelle Hviid – jeg er dig taknemmelig for at have krydset min vej – tak for stof til eftertanke – tak for smil og latter – tak for tåre i øjenkrogen – tak fordi du deler – you rock!


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010