Tilbage til siden

Skrevet

Kærlighed på Island

MH_blog_header_iceland2

Det sidste halve år har (også) være sindssygt. Jeg er ved at skrive bog om tumor forløbet, det er komplet skørt! Jeg mødte ny fantastisk mand midt i det hele, med halvsidet lammelse efter rå operation i hovedet, mens jeg var ved at finde vej selv, ville jeg pludselig have en anden med. Være noget for nogen mens jeg selv var i krise. Jeg har ellers tænkt siden det forrige forhold gik i kludder, at jeg ikke gad at fortælle min historie en gang til, foreløbigt. Den historie er 43 år lang. Jeg orkede ikke.

Men pludselig stod jeg en situation, hvor jeg havde tusinde ting at fortælle og tusinde ting at høre, og modsatte weekender selvfølgelig. Det ved enhver er dumt. Pludselig var tid sammen, hvis mine veninder tog sig af min datter, tid var noget vi stjal os til mellem 5 unger. Så da vi fik muligheden for at rejse med Iceland Air til paradis i 3 dage, bare os to, var det som at vinde i lotteriet.

Romantiske middage, midnat sol, varme kilder og en natur så vild at den skal opleves. Jeg kan ikke beskrive det, et skal opleves med hue på. Det rusker en så langt ind i sjælen at se Islands vilde rå natur. Verden er så vild og jeg havde det som om at vi var ved vildskabens kilde. Vi kørte hele den ene dag, gennem al slags vejr, så Island fra bil, snakkede når vi ikke stod ud og nød moder jord. Fra udendørs kaffe i solen i Reykjavik, til at vi ikke kunne se vejen på grund af snestorm på en kæmpe gletche. Vi mødte ingen, på nær en snescooter på gletcheren, og en gammel mand som spurgte hvad i alverden vi lavede der “Vi er forelskede i hinanden og Island”.

I Rekjavik fik vi den lækreste mad kl 23 om aftenen, det var stadig lyst og vores døgn var uendelig langt. Når vi vågnede om morgenen kunne vi ligge i hinandens arme og spille klassikere på vores telefoner, midt i den vildeste udsigt. Vanvittigt smukt. Vanvittigt vildt. Bare jeg kunne have alle jeg elskede med. Vise hvor vildt der er, men vi var lige alene og det var vigtigere.

Jeg lærte på den tur, mens jeg græd af lykke på et øje af lykke, at der findes en mand som vil gøre alt for mig. Jeg vil gøre alt for at bevare det. Kærligheden. Lykken. Livet. Ham. Både i hverdagen og på Island. Vi skal snart tilbage, jeg tror aldrig vi bliver færdige. Heller ikke med Island.

Hvis man alligevel skal til USA så lav et stopover på Island og havd det for evigt i din sjæl!

Niels fotograferede. Det er han (også) god til. Nyd.

IMG_1249 IMG_1605 IMG_1483 IMG_1401 IMG_1364 IMG_1329 IMG_1269 IMG_1250

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010