Tilbage til siden

Skrevet

Leonard Cohen, 21/04/34-07/11/16

Leonard Cohen har været en af de vigtigste mænd i mit liv, i næsten 40 år. Jeg delte et Donkey Kong med min bror, da vi var små, (og for alle født efter 1980) var det et legendarisk håndholdt orange elektronisk spil med en vred gorilla der kastede med olietønder….

Marck havde det i lige timer, mig i ulige. I en lige time inden jeg kedede mig ihjel, tændte jeg fjernsynet. Der var en kanal og de viste en koncert med en eller anden gammel tosse. Leonard Cohen.

Siden har han holdt mig i hånden gennem livet, sat ord på alt det jeg ikke kunne, skrevet de mest sexede sange, og sange om skøre kvinder, mig. Han er der altid.

Og her er mine yndlingsfortolkninger af geniet:

Halleluja i en af verdens bedste fortolkninger:

 

Yndlingssang Suzanne i yndlingsfortolkning af Christel Alsos. You know she’s half crazy, thats why you want to be there. Det er mig. 3 ex-kærester skrev iø til mig, da han døde, og sagde de tænke på mig.

 

En af mine yndlingssangere, Anthony, synger Cohen, If it be your will:

 

Samme sang med de engleagtige Webb søstre:

 

Jenny (Jennifer Warnes) sings Lenny, Joan of Arch:

 

Mere Jennifer, som betyder alverden for mig. Den LP kostede 10kr stykket i GUF i 1988. Jeg købte en til samtlige veninder, som hellere ville høre Bros..

 

Her er noget af det mest sexede jeg nogensinde har hørt, med indflettede soloer af alle mandens geniale musikere og sangere. Hør det til ende. I tried to leave you:

 

Og geniet selv, i en tekst alle kvinder i verden, ville ønske, var skrevet til dem. I am your man ❤️:

 

Farewell Cohen. So long.

Kh Michelle


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010