Tilbage til siden

Skrevet

Pressemeddelelse

 

Frederiksberg d. 25. Sep 2014

PRESSEMEDDELELSE

Jeg var 29 år, single og mor til en lille dreng. Netdating var for tabere og jeg søgte en kæreste via nettet, i det skjulte, det var FOR pinligt at være så sølle. Det trak tænder ud, det fungerede ikke for mig, jeg ville have øjenkontakt, mærke stemning, dufte ham, røre.

I ren desperation over egen kærestesituation, inviterede jeg d. 16 aug 2001 til den første Running Dinner. Et grotesk middagsræs med gode intentioner og masser af flirt, 240 singler mødtes og spiste hjemme hos hinanden, MED øjenkontakt.

3 måneder senere var der 1000 singler til Running Dinner, med et gigantisk afterparty på Basecamp. Det var 3. Gang jeg forsøgte at starte en virksomhed og 3. Gang blev lykkens gang, jeg havde ramt en tidsånd, en mangel og det var sjovt.

Mere end 100.000 singler har været til Runningdinner.dk´s events de sidste 13 år. Små middage for 6 personer, gigantiske nytårsbal for 1500 spisende gæster. Masser af kys, masser af forhold, masser af små Running Dinner babyer og billeder af lykkelige brudepar. Det har været så vildt, så sjovt, så lærerigt.

Uanset hvor jeg går, møder jeg mennesker som kender nogen som blev gift, efter de mødte hinanden til en af mine events. Det ændrede mit liv, det ændrede mine muligheder, det ændrede min måde at se verden på.

Jeg skrev en bog om at turde leve, turde være vild. Bogen ”Skru op for livet” kommer nu i 3. Oplag. Det har også været en vild rejse, som udviklede sig til foredrag. Jeg holdt mere end 100 foredrag i 2013 og rammer nogenlunde det samme i 2014, nu også i udlandet. Og mens jeg fiser rundt mellem Frederikshavn, Singapore, Sønderborg og Dubai, og kæmper for mere autenticitet og handlekraft, syltede jeg mit ene barn, Runningdinner.dk. Mens jeg smurte madpakker til de to menneskebørn, gik Runningdinner.dk mere og mere for lud og koldt vand.

At indse, at man ikke tager det fornødne ansvar for noget man elsker så højt og er så stolt af, det er en led proces. Måske er det mange iværksætteres mareridt, at indse at man ikke er dygtig nok i drift. At forstå at man står i vejen på den lange bane fordi man får kvalme af ord om ”strategi og årsresultat”. At give slip på livsværket er smerteligt.

Jeg har solgt min baby og er hoppet i kanen med Lotte Reimar.

Jeg forsøgte at håndplukke en som kunne adoptere og elske Runningdinner.dk højere end mig. En som havde overblik, en gigantisk motor, visioner og meget vigtigt – humor. En som kunne føre Runningdinner.dk ind i næste generation.

Jeg bejlede forsigtigt til Lotte Reimar. Som tidligere direktør i Parken, opvokset blandt smølfer og med et smil så stort, tænkte jeg, at Lotte var den bedst tænkelige. Og tænk, hun sagde JA! (Efter 96.000 spørgsmål)

De sidste par måneder har jeg følt mig som Kasper, Jesper og Jonathan da de stjal Tante Sofie. Jeg skal lige love for at vi (læs: Lotte) får styr på sagerne. Lotte er flydende i de to sprog ”Bansk” og ”Revisionsk” hvor jeg mere kan lave popcorn og jonglere med hoppebolde. På den måde er vi et godt match.

Pr. 24. Sep 2014 ejer Lotte Reimar 50% af Runningdinner.dk ApS. Jeg ejer den anden halvdel. Lotte er administrerende direktør og står for den daglige drift, jeg forsøger at lade være med at stå i vejen.

Og jeg skal love for at hun administrerer i et tempo der kan gøre selv de tørreste våde. Jeg prøver at følge med. 50% fordi det var mest fair (og fordi Lotte er en meget bedre forhandler end mig). jeg skulle sgu da have haft 51% – men lige børn leger bedst.

Tillykke især til landets singler, det fænomen skal hun snart få udryddet. Så kommer vi også boligmanglen og den dalende fødselsprocent til livs. Allerede nu bugner sitet af nye events, søndagsbrunch eller luksuscruises for singler. Lige om lidt kaster vi os ud i rejser mm. Lotte bliver nok singleminister i den kommende regering, i hørte det her først.

Vores mål er som altid, at skabe øjenkontakt mellem singler, fordi vi tror på, at det ærligste møde mellem to mennesker foregår med øjenkontakt. For yderligere info vedr. Runningdinner.dk kontakt Lotte Reimer på Lotte@Runningdinner.dk

”Jeg ser utrolig meget frem til at stå i spidsen for Running Dinner fremover. Potentialet er enormt og det tænder forretningskvinden i mig. Jeg glemmer at spise frokost fordi jeg er optaget af nye relationer og kontrakter, jeg er så ivrig efter at få sparket det her i gang” udtaler Lotte Reimar.

Mvh Michelle Delle & Hotte Lotte aka Michelle Hviid & Lotte Reimar

 

michelledelleoghottelotte


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010