Tilbage til siden

Skrevet

Min veninde

 

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderne, som har fået direkte besked via mail, er:

DRUMROLL:

Iben Leth Petersen
Karina Palm
Eva Bagge
Jacob Nielsen
Mette Lyngdal
Lise Friis
Therese Amalie Thrane Baker
Rikke Ebbensen
Lotte Ingemann
Iben Asboe Holm
Katrine Høybye
Bo Madsen
Susan Stange
Ann Louise Thorsted
Sine L Zimsen
Stine Louise Dahlfeldt
Jens Von Arentorff
Mette Stokbæk Serup
Nina Undrupp Jessen
Jannie Ahle
Claudia Campeotto
Cæcilie Knudstrup
Bubby Jacobsen
Pia Pignot
Frank Thermann

**********************************************************************************

Jeg har en veninde som jeg elsker meget højt. Hun er enestående, inspirerende, sin egen, gavmild, morsom og klog. Hun er ihærdig som ingen jeg kender. Hun er faktisk nok det menneske jeg nogensinde har mødt, som har mest overskud i livet. Hende vil jeg gerne imponere, hun imponerer konstant mig!

Vi har rejst sammen i Afrika, i forbindelse med velgørenhedsarbejde for Mellemfolkeligt Samvirke og Kvinder for indflydelse, og når vi skulle introducere os selv for alle de fantastiske mennesker vi mødte i Afrika, så scorede min veninde altid størst jubel, når hun sagde “I make cakes”

Min veninde er Marianne Stagetorn Kolos, ejer La Glace og jeg skal lige love for at de laver kager. Det burde være alle mennesker forundt at komme på La Glace mindst en gang i deres liv, en tidslomme af lykke og kærlighed, lige midt i København.

Det synes jeg iøvrigt længe inden at Marianne blev min veninde. Jeg tog derind med Benjamin da han var lille, det var noget særligt, ligesom at tage i biffen eller i Tivoli. De laver utvivlsom byens bedste kager, de har de dygtigste konditorer ansat og stedet er en institution.

Nu er La Glace nomineret til at blive “Byens Bedste Kage”. Den titel vindes på flest sms stemmer, så ud over at La Glace klart ER byens bedste kage, så vindes konkurrencen faktisk i kraft af at have byens bedste netværk. Den konkurrence vindes af den som er i stand til at mobilisere sit netværk stærkest. Og nu ligger jeg lige her på min sofa og tænker, hvor vil jeg GERNE mobilisere mit netværk til det formål!

Dig!

Vil i ikke nok hjælpe mig. Send en sms til 1929 med teksten BB14 LAG (husk mellemrum mellem 14 og LAG) – det koster almindelig SMS takst. Man kan stemme en gang hver dag.

I krig og kærlighed gælder alle kneb. Det ville gøre mig så glad. Kærlig hilsen en veninde

 

KONKURRENCEN ER SLUT

 

VIND: Når du har stemt så send mig en mail på michelle@runningdinner.dk med et screendump af din afsendte stemme, så deltager du i lodtrækningen om en billet til et eksklusivt foredrag med mig i løbet af efteråret. Jeg udlodder 25 x 2 billetter. Stem og vind. 1929 BB14 LAG

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010