Tilbage til siden

Skrevet

Jeg er anklaget for tyveri!

Jeg forstår det ikke. Og nu har jeg endda sovet på det. Men jeg forstår det virkelig ikke.

I går var jeg gæst hos Monica Krog Meyer på P4 til kulturnatsradio. Hvilket ville sige at studiet var åbent for gæster fra gaden. Aftenen inden fik jeg den gode ide (synes jeg selv), at jeg ville tage en kage med til Monica, jeg holder afsindigt meget af hende. Så kunne alle gæsterne få et stykke kage, så længe lager haves. Jeg synes det var både hyggeligt og sjovt og bestilte kagen.

Jeg svingede forbi La Glace fredag og hentede den smukkeste lækreste kage. Forbi Netto efter plastikgafler og paptallerkner, men plastik gafler var udsolgt. Pyt tænkte jeg, så da jeg ankom til DR byen løb jeg lige ned i kantinen. Min taske (og pung) lod jeg stå ved studiet i den anden ende af DR byen. I kantinen stod en KASSE med plastikgafler, jeg spurgte en mand som arbejdede der om lov, og så snuppede jeg 10-12 stykker og begyndte at gå.

Men så kom DAME, og DAME råbte efter mig, meget bestemt “Hvor tror du at du skal hen med de gafler?”

Jeg svarede venligt at jeg skulle i studiet nu i P4 og at jeg havde en kage med til Monica som en overraskelse, men at der desværre var udsolgt af plastikgafler i Netto, så jeg havde taget en håndfuld.

Efter bedst mulige erindring skal jeg nu gengive samtalen

Dame: “Det er jo ikke mit problem, at plastikgafler er udsolgt i Netto!”

Mig: “Nej? øh!?”

DAME: “Så du må lige lægge de gafler tilbage”

Mig: “???” – meget sært udtryk i ansigtet – “Må jeg ikke tage 10 plastikgafler??”

DAME: “NEJ!! Du kan leje gafler på en formular du finder på intranettet”

Mig: “??????? Jeg har ikke lige nogle kontanter på mig. Jeg har ikke adgang til intranettet. Men jeg har lidt travlt for programmet starter om 10 minutter. Men tror du ikke i kan undvære 10 plastik gafler til en sjov kageoverraskelse?!”

DAME: “NEJ!! Og iøvrigt er det ikke mig som laver reglerne!”

Mig: “Okay… (???) Tror du evt. at vi kan gradbøje reglerne så jeg kan stikke afsted med de 10 plastikgafler?”

DAME: “UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER. Du kan leje service via en formular på intranettet!”

Mig: “Det forstår jeg. Men jeg har ikke hverken tid eller adgang. Det er lidt akut. Mener du helt ærligt at jeg ikke må tage de 10 gafler??”

DAME: “Ja???????”

Mig: “Det der sker nu, det er at jeg begynder at gå, så må du stoppe mig” (Jeg begynder nu at gå, med gafler)

DAME: “Så må jeg anklage dig for tyveri!”

Mig: “Vil du anklage mig for tyveri af 10 plastikgafler???????”

DAME: “Jeg vil gerne bede om dit fulde navn og dit telefonnummer”

Mig: “Det er Michelle Hviid, (og mit nummer). Jeg må sige til dig, jeg er i chok. Hvad er du for en slags menneske, som har 100.000 plastikgafler, men ikke kan undvære 10, så jeg kan overraske Monica med kage?”

DAME: “Nu afleverer du de gafler, ellers går jeg videre med sagen!”

Mig: “Jamen så ser jeg frem til at blive anklaget for tyveri af 10 plastikgafler (WTF???!!!!!) Jeg erklærer mig simpelthen skyldig, god weekend!”

Så kære venner, kommer i og besøger mig i fængslet?

PS. Kagen smagte godt. Monica blev glad. Jeg ønsker alle, inkl. DAME, en god weekend!


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010