Tilbage til siden

Skrevet

Jeg elsker

 

Forstår mennesker ikke hvad det siger om dem, når de ikke kan rumme at jeg elsker igen? At jeg er swep off my feet, komplet og aldeles forelsket? Fordi DE ikke kan følge med?

Jeg har slettet hvad nogle skriver, fordi det er så himmelråbende uforståeligt dumt, det de skriver. I mine øjne. Ingen skriver endnu noget jeg ikke ved?

Halvkærligt (men hånligt) siger de, “Du er god til at forelske dig” (med et usynligt spørgsmålstegn bagefter). Man venter på, at jeg forholder mig til det de siger.

Det gør jeg så nu. Ja. Han er pisseklog og sjov, modig og indsigtsfuld, intelligent og lækker – og min. Klart jeg hægtede mig totalt fast. Igen.

Jeg har aldrig været så forelsket. “Nååå”, siger skeptikeren (som ikke tør forelske sig, selv), “det sagde du også sidst”. Og så det kamuflerede spørgsmålstegn, man venter på at jeg forholder mig til det de siger.

Jeg er sgu da ligeglad hvad normen er? Hvad folk som er bange tænker? Jeg har ingen drøm om at være ligesom dem. Bange. Jeg drømmer om at turde mærke efter, sige hvad jeg tænker, gøre mig umage. Være modig. Ansvar. Elske igen.

Den type menneske holder jeg øje med. De mest modige kan lære mig mest.

Man tårnet er frit, til dig der vil sidde deroppe hele livet, og se på mens jeg mærker, smager og ELSKER.

Sagen er den, at jeg er forelsket. Måske er det anden gang i mit liv, det føles som første. Jeg er 42 år, snart 43. Jeg tror han ved, at der har været mænd (ubestemt flertal) før ham.

Til mit bryllup frygtede jeg at det blev opdaget. Latterligt.

Og hvis det endelig er, så har jeg rørt ved 6 mænd på 20 år. Ikke mange i disse Tinder tider? Før det var der mange. Jeg kan næsten deres navne (hvis Anne hjælper mig).

Jeg er ikke den samme i februar 2015 (heldigvis), som jeg var i februar 2014. Eller i 1989. Jeg ændrer mig og insister på det – og jeg lader dem gå, som ikke tør mig, eller når de ikke kan følge med mere. Eller hvis de agerer bremse for mig i fart. Måske forstår jeg bedre mig selv nu! Nogle forlod mig. Av.

Jeg har aldrig været min mand utro, og jeg har altid lyst til ham. Hvem er med stadig, i et land som ifølge en rapport er nummer to (fra oven) i utroskab?

Der er sjældent plads til 3 eller mere i et velfungerende lykkeligt forhold og dermed bærer alle skyld? (Næsten)

Jeg udviklede mig mest da livet var værst.

Hyklere eller kedelige folk, glæd jer med mig, det gør de fleste. Jeg er iøvrigt ikke heldig, at jeg har to børn med to mænd, det er pissebesværligt, og hvis vi skal have flere børn nu, bliver det med den aupairpige ingen os har. Dem som har færrest regler er som regel størst. Dem som prøver at være store mennesker, er det tit ikke?

Jeg er modig og tør elske igen. Det som er farligst. Det er mig. Kærlighed er mig.

Iøvrigt kan vi hvad vi kan, i kraft af dem vi møder og det vi gør. Handling.

Satans også at møde en jomfru nu….

Kh

Meget forelskede Michelle. Det har aldrig været mere rigtigt, jeg tror på os. Igen. Savner.

kærlighed


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010