Tilbage til siden

Skrevet

Foredrag (til dig)

Jeg skal holde to åbne foredrag i September sammen med Joan Ørting. Jeg elsker at holde foredrag, af alt hvad jeg render og laver er det klart min #1 favorit! Jeg agter at dele rundhåndet ud af godt humør og gode tips, sjove adekdoter og “DET gjorde du bare ikke”, i skal gå hjem sprudlende af handlelyst og energi! Jeg håber vi ses. Kh Michelle

13/9 – kl. 16.30 i København – køb billet her:

http://speakersclub.dk/shop/glaede-i-hjemmet-energi-paa-jobbet.10071.html

21/9 – kl. 16.15 i Århus – køb billet her:

http://speakersclub.dk/shop/glaede-i-hjemmet-energi-paa-jobbet.10081.html

Om foredraget:

Skab passionen og tag den med på arbejdet
På denne Workshop tager 2 af tidens mest dynamiske kvinder udgangspunkt hvordan man får mere overskud og passion i en hektisk tid, så hverdagen kan hænge sammen og dette kan bruges til at skabe arbejdsglæde og optimale resultater på arbejdspladsen. Fanden-i-volskhed og handlekraft er nøgleordene for dette arrangement.

Det får du med hjem:
• Få mere energi og passion i hverdagen og på arbejdspladsen
• Rens luften og vend skuden mod samarbejde og fremdrift
• Sådan skaber du handlekraft
• Forstå kollegaer af det modsatte køn
• Kommuniker og skab gode relationer
• Tag ansvar for glæde og lyst.

Joan Ørting
Foredragsholder, tv-vært, forfatter, sexolog, terapeut, life-coach, teaterinstruktør, meditationslærer m.v.

Joan tager udgangspunkt i de 5 kærlighedssprog som er en metode til at få fyldt vores glædes og energibeholder op i en travl tid. For jo mere fortravlede vi er, jo større bliver forskellen mellem kønnene og dermed misforståelserne og frustrationerne.

Dette foredrag handler om at få mere respekt, accept og forståelse ind vores hverdag både blandt kollegaer og også på hjemmefronten. Hvis vi kender vores eget, vores partner og vores kollegers kærlighedssprog vil vi få mere livsglade og energi.

Joan taler om;
– Hvordan vi kan blive meget bedre til at kommunikere og anerkende hinanden.
– Om hvordan en lille gave kan gøre underværker
– Hvilken forskel det gør, at tage initiativ og gøre noget for andre
– Vigtigheden af nærvær

Sagt om Joan
“Tusind tak for en energisk og kærlig aften i Viborg.

Du tryllebandt os alle, og vi havde nogle forrygende timer i dit selskab. Jeg er sikker på, at vore ledere vil få gavn af de redskaber, som du gav os til at få mere energi og livsglæde – selv gik jeg nærmest svævende fra mødet, og det var dejligt!

Du har gjort os alle rigtigt glade og fyldt os med energi.”

Michelle Hviid
Med Michelle Hviid som foredragsholder går tingene aldrig i sort! Hun er en gennemført autentisk foredragsholder, der både formår at trække store grin, samtidig med at hun holder publikum nærværende i hendes hudløst ærlige fortællinger.
Michelle er autodidakt iværksætter, der bl.a. har gjort sig bemærket med Runningdinner.dk, Uberbanko.dk og Michelles Mission på DR1.

Hun har været selvstændig siden hun var 24, og er af Børsens Nyhedsmagasin kåret som et af Danmarks unge talenter inden for iværksætteri. I dag er hun ”udstillet” på Nationalmuseet som repræsentant for nutidens industri i udstillingen om Dansk Industris udvikling.

Michelle optræder fast hver lørdag formiddag foran mere end en million lyttere på DR/P4 i ”Så har vi balladen”, hvor hun agerer kærlighedsminister. Her kommer Michelle med sine ærlige kærlige og revsende betragtninger om ugens emne.

Sådan ændrer du noget i verden – hvis du tør?
– en peptalk om autenticitet, drive og handlekraft

Glæd dig til at opleve en foredragsholder, der i sig selv er et særdeles motiverende eksempel på passion, fanden-i-volskhed og handlekraft.

Hør hvorfor Michelle sagde nej til at sælge sin virksomhed for adskillige millioner, for i stedet at kaste sig over velgørende arbejde, der for hende er langt mere motiverende. Gennem de seneste 5 år er Michelle en af de danskere, der har indsamlet flest penge til velgørenhed. For hende er der ingen ben i dette, for hun kan slet ikke lade være. De mange projekter giver hende enorm arbejdsglæde og samtidig åbner adskillige døre i hendes arbejdsliv.

Med udgangspunkt i sit egen historie og mangfoldige oplevelser på tværs af brancher, projekter og arbejdsmiljøer, giver Michelle dig troen på, at også du besidder den motivation og handlekraft, der altid er forskellen mellem succes og fiasko, og om vi skaber fremdrift eller står i stampe som mennesker og som arbejdsplads.

Oplev Michelles mange forunderlige historier, og hør om dengang hun besluttede, en gang for alle, selv at tage ansvar for sin daglige arbejdsglæde.

Sagt om Michelle Hviid

“I DI – Organisation for erhvervslivet har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Michelle Hviid ved flere spændende lejligheder. I rollen som oplægsholder er Michelle dybt engageret, bruger sig selv, brænder igennem med sine budskaber og er ikke bleg for at ”prikke” lidt til deltagerne. Med hendes helt personlige stil og historie kommer hun lynhurtig i kontakt med deltagerne og får dem inkluderet i dialogen – uanset om gruppen er på 20 eller 200 personer.”

Andrea Straub-Bauer
ledelsesudviklingskonsulent, DI

Forplejning

– Der serveres isvand ved ankomst.
– I pausen er der mulighed for at købe sandwich, nødder og drikkevarer i baren
– Efter hver fyraftens-workshop afholder Speakers Club en social seance i baren, hvor man dels har mulighed for at diskutere aftenes tema og input og eventuelt skabe nye relationer i en afslappet stemning.
– Er du medlem i Speakers Club, betaler Speakers Club drikkevarerne ved denne seance.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010