Tilbage til siden

Skrevet

Bestyrelsespost i Rice A/S

Jeg kan med stor glæde fortælle, at jeg træder ind i bestyrelsen i Rice A/S. Jeg er stolt, meget beæret og virkelig klar til at komme igang med mit nye bestyrelsesarbejde.

Det er en drøm der går i opfyldelse. Jeg har altid interesseret mig for interiør. Især i den farvestrålende ende af skalaen. Jeg har fulgt Rice siden de præsenterede de første varer i Danmark i 1998. På det tidspunkt drev jeg min første virksomhed, som også designede og producerede diverse interiør. Jeg stod med længselsfulde øjne og kikkede over på deres funky farvestrålende stand på Formland messen.

Jeg rejser meget og det første jeg gør, når jeg ankommer i en ny by, er at finde byens bedste og mest farvestrålende interiør butik, jeg har slæbt dimser med hjem fra alle afkroge af kloden. Jeg har altid følt en nærmest patriotisk stolthed, når jeg er stødt på produkter fra Rice. Jeg har mit eget hjem spækket med kurve, melaminkopper, fajance og kagefade fra Rice. Du kan se mit farvestrålende hjem ved at klikke her!

Ud over at elske produkterne, har jeg altid haft stor respekt for Rice, som er frontløbere inden for CSR i Danmark. Ingen børnearbejde, en solid og grundlæggende respekt for menneskerettigheder og alle ansatte også i 3. verdens lande. Rice har stor socialt bevidsthed på alle fronter.

Rice slogan: We firmly believe that no one can help everybody, but everybody can help somebody.

Jeg er sikker på, at de lykkeligste mennesker i verden, er dem som giver mest til andre. Hvad end deres ressource er. Mad, tid, omsorg, penge, ideer – det gælder både mennesker og virksomheder. Rice går i front.

Jeg glæder mig til at komme igang med arbejdet, lære Rice endnu bedre at kende indefra og bidrage med alt hvad jeg kan!

Du kan følge RICE på Facebook her – Det er der allerede mere end 11.000 mennesker der gør. Der er så mange farver, at det er umuligt ikke at blive i godt humør. Det er ligeså effektivt som reggae….

Kh Michelle

Vil du høre mit foredrag?

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010