Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/michellehviid.dk/wp-content/themes/michelle-hviid/functions.php:3) in /home/www/michellehviid.dk/wp-content/themes/michelle-hviid/functions.php on line 5

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/michellehviid.dk/wp-content/themes/michelle-hviid/functions.php:3) in /home/www/michellehviid.dk/wp-content/themes/michelle-hviid/functions.php on line 5
Podcast fra radio 24/7 | Michelle Hviid
Tilbage til siden

Skrevet

Podcast fra radio 24/7

For et par uger siden var jeg gæst hos Rene Fredensborg. Vi talte i 2 timer om alt fra god musik, livsværdier, kærestesorger og hvad jeg synes om at lave tv. Som jeg ikke synes om. Jeg synes det er nogle ret skønne programmer, vi er langt omkring. Du kan høre det på podcast her. Hvis du har lyst :-)

1. time

2. time (Jeg kan bedst lide 2. time!)

Kh

Michelle

Syvkabalen fortsætter med at vende særlige plader med ærlige kvinder. I aften med Danmarks mest travle foredragsholder, Michelle Hviid, som i denne uge har kritiseret tv-serien ‘Læsø Kalder’ for at manipulere groft med virkeligheden. Hun er selv medvært på programmet! Desuden står Michelle Hviid bag ‘Running Dinner’-konceptet, men er dog lettere grådlabil gennem hele Syvkabalen, da hun selv lige er blevet single. Mød en dame med følelserne uden på tøjet – og dertilhørende musik. René Fredensborg”


2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010