Tilbage til siden

Skrevet

Vi tager til Læsø!

Jeg har kastet mig ud i et af de mere vanvittige projekter. Og nu forsøger jeg at hive flere med i faldet, dig? I morges da jeg afleverede min datter i skolen, så jeg en far i den fedeste sweatshirt, der stod “Lets praise crazy”. Jeg er enig, de skøreste mennesker er de bedste. Dem som gør, handler, lever, falder, oplever, smager, danser, elsker og TØR – de er mine yndlings.

For hvis man gør som man plejer så får man det samme resultat som man plejer, det er tit godt, men ikke altid. Jeg kunne tænke mig at RUSKE i rigtig mange mennesker og hviske forførende i deres ører “Gør noget helt andet end du plejer, så sker der noget smukt, farligt, vildt og spændende”.

Og nu har jeg rampen til det. Jeg står ved en rampe som er en katapult til store eventyr, jeg har plads til 40 kvinder på rampen, vil du med?

Setuppet er: DR1 skal lave 7 programmer som skal sendes primetime i efteråret, de skal vise de udfordringer som “Udkantsdanmark”, også kaldet Vandkantsdanmark, slås med. Læsø er valgt fordi Læsø har lige netop alle de udfordringer! De unge flytter fra øen for at studere, de kommer ikke retur. Kvinderne flytter. Fiskeriet er dalene. Turismen vokser, men kan ikke bære øens økonomi alene. Der er masser af succeshistorier på Læsø, men generelt lider erhvervslivet pga ulemperne ved at være en ø.

Lad os finde alle fordelene! Ro, ingen stress, natur, luft, lys, god tid, frisk luft. Savner du det?

Min udfordring er, på ganske få måneder, at forsøge at gøre en forskel. Forsøge nye veje. Sætte ting i værk. Jeg skal være en idé-generator og traktor på projektet. Med dig  i hånden, med Læsøboerne i hånden. Med stort gå på mod, stor ihærdighed og en portion crazy! Projektet er sindsygt. Jeg blev nødt til at takke ja, så jeg ikke skal overveje resten af mit liv, hvad der kunne være sket. Jeg gør det! Jeg er i gang! Jeg vil se, hvad der sker!

Nu leder jeg efter kvinder som vil med til Læsø. Til at starte med i 2-3 uger, men kvinder som rent faktisk er åbne for en ændring i deres måde at leve på, kvinder som trænger til at opleve noget helt nyt. Det kan godt være kvinder i parforhold, det må især gerne være kvinder med børn, meget gerne single kvinder (da der er mange single mænd på øen), men helst små børn som kan komme med til Læsø i 2-3 uger fra start Juni. Altså børn som kan tåle at komme lidt ud af skolen, måske endda gå i skole på Læsø i et par uger? Jeg leder efter kvinder i alle aldre! Kan du svare ja til en (eller flere) af nedenstående, så skriv til os. Jeg pointerer lige at det IKKE er et dating program, men når øen har mange single mænd, og INGEN single kvinder, så vil programmerne naturligt (også) interessere sig for det.

Vi leder efter kvinder som:

– har børn, gerne små børn under 10 år!

– er selvstændige med en form for forretning, virksomhed som kan drives fra Læsø, fx via internettet?

– elsker natur.

– rider, går på jagt, tæller fugle, presser blomster, studerer månen!

– som elsker at lave mad

– som interesserer sig for landbrug, køer, korn

– som befinder sig godt på en traktor!

– som har været eller drømmer om at være formidlere / skuespillere (der er konkrete jobtilbud her)

– drømmer om urtehave, børn i sweater og lidt får i baghaven

Der er mange muligheder i det her projekt. Vi har ingen drejebog. Vi filmer handlingen, den personlige udvikling, ideerne efterhånden som de udspiller sig. Det kræver at du er åben, nysgerrig og tør give noget af dig selv til andre mennesker. Den eneste ting jeg lover dig til gengæld, er at det bliver en oplevelse for livet. Min personlige plan er at gøre mig umage, tro på det bedste og have det skide sjovt imens, så kan det aldrig komme dårligt igen!

Skriv til os på Laesoe@koncern.dk.

Jeg bliver super taknemmelig hvis du vil dele opslaget her i dit netværk, på din Facebook etc. Jeg har brug for ca 40 kvinder! Lise Rønne og jeg står klar til at tage imod jer. Vi ses på Læsø og det bliver skide sjovt! Lidt crazy! Jeg er nybegynder mht Læsø, det er en fejl, Læsø er SMUK!

Kh

Michelle Crazy Hviid.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010