Tilbage til siden

Skrevet

Alt for meget bøvl – lidt for lidt …..

Kære med søstre..

Jeg blev interviewet i dag, og et af spørgsmålene var noget a la “Hvad står i vejen for en lidt større hverdagsglæde hos kvinder?”…… Hmmm… Godt spørgsmål…..

Jeg stillede min kæreste samme spørgsmål her til aften. Han svarede noget a la, at kvinder skal være bedre til at give slip. Så spurgte jeg om jeg har svært ved at give slip. Han kikkede ind i soveværelset (som på 3. uge ligner en prøvesprængning gone bad, mit tøj er overalt – på nær i skabet, ingen ved hvad der er rent, hvad der er beskidt) og svarede at jeg tydeligvis slet -ikke- har svært ved “at give slip”…

Jeg svarede noget a la, at kvinder som får spat af fedtefingre på køleskabe, og kvinder som bryder sammen over servietter der ikke matcher, de skal få sig nogle virkelige problemer.

Nåe ja, så sagde jeg også at de skal knalde deres mænd meget mere. Meget mere. MEGET MEGET MERE faktisk. Og hvis de ikke gider knalde med deres mænd, så skal de finde ud af hvorfor OG FIXE DET!!! Eller skride hvis de ikke gider fixe det.

Så ævlede jeg lidt om for lidt selvironi, spild af god energi på grund af dårlig samvittighed overfor børn og sådan….

Nu har jeg tænkt over det hele dagen. Det med at elske, knalde, kysse, kneppe – det var det vigtigste.. Nå, jeg må smutte….

Kære mænd, hvis i gør det ordenligt, så gider vi faktisk godt. Husk at forspillet starter lige der hvor kvindens orgasmen topper… Jep, du læste rigtigt…

“…kunne eddermamene godt trænge til noget ……… en varm kop kaffe!” (TV2)


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010