Tilbage til siden

Skrevet

Smadremanden

Man kan sælge alt til mennesker der har et hul i livet og er delvist punkteret. Alt. Altså os allesammen. Og således er det en solid økonomisk interesse for dem der tjener på at hjulene drejer, at vi har det lidt halvskidt. Hele tiden. Motherfuckers. Alle de mails jeg får, hooooold nu kææææææft!

Jeg kan ikke blive bikiniklar på 6 uger – med mindre jeg allerede er bikiniklar, og det er jeg så altid. Det er ikke sikkert det nødvendigvis er instagramsmukt. Du er velkommen til at kikke en anden vej.

Jeg kan ikke spise mig til en større sexlyst før valentines – med mindre jeg allerede er liderlig, det er jeg så også (næsten) altid. Jeg bliver iø mest liderlig når folk tager tøjet af, ikke når de tager alt muligt lort på! Til gengæld kan man miste lysten til det meste når ananasdimsestjernequinoaudskæreren ikke gør dit liv bedre, som den LOVEDE.

Jeg kan ikke komme til at se lykkeligere ud af BOTOX, og er iø ikke interessere i AT SE lykkeligere ud, jeg mærker lykke uden om mine skæve øjne! For helvede, jeg er et menneske og har tilfældigvis budgetteret med lidt downside her i livet. Det gælder iø om at blive gammel, idiåts, den indsigt får man i hovedet som et baseballbat når man ser døden i øjnene, tak. Så.

Giv os med hul i livet et knus (dvs ALLE), og ikke jeres salgslort. Du er fin som du er, hvis ikke, så se dig selv (og ikke de andre) efter i sømmene. Intet du kan købe kan fixe det, med mindre du er syg, og så prøv lægen, som sikkert får en tur til Olympiaden med sin elskerinde for at prakke dig et bestemt præparat på, som nogen har tjent penge på at kvæle hans liv med.

Hvis du vil købe noget, så køb et par sko der er gode i skoven, 10 kondomer og en pose balloner eller en drage. Leg gemme med de dårlige rutiner og kys dem du elsker.

Spis, smag, elsk, dans, kys, kram og hold døren…. Jeg fik bare lige en e-mail der pissede mig af, “Spis dig klar til Valentines” – Hooooold kææææææft! Jeg er ret overbevist om at intet jeg køber har indflydelse på min Valentines, som bare er en dato moneyboys har udset til at tjene penge på vores huller, so to speak.

Jeg blev til Smadremanden af den mail!

 

 


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010