Tilbage til siden

Skrevet

Jeg har fået en baby

Jeg kan slet ikke lade være med at kikke på den. Jeg er så stolt. Den er så smuk. Der er et par stykker som allerede har set min baby, den første kommentar jeg fik var: “Du har skabt en kærlighedsknytnæve der får alt til at sitre.. Jeg er virkelig imponeret..!” Nu håber jeg at ALLE vil se hvad jeg, med hjælp fra et par ekstremt dygtige drenge, har syslet med de sidste par måneder. Klik her og se min nye baby : RUNNING DINNER

Hvad synes du? Er den fin? Mangler der noget? Skriv til os på agnethe@runningdinner.dk hvis du har kommentarer el spørgsmål!

Let love grow. Inviter dine single venner og veninder forbi. Lad os starte en kærlighedsrevolution, for alle de singler som drømmer om den eneste ene. Her kan i mødes med øjenkontakt. Det er det vi gør. Vi skaber øjenkontakt mellem singler. Det har vi gjort i mere end 10 år.

Nu er det ENDELIG tid til champagne. SKÅL.

Kærlig Hilsen Michelle


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010