Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/michellehviid.dk/wp-content/themes/michelle-hviid/functions.php:3) in /home/www/michellehviid.dk/wp-content/themes/michelle-hviid/functions.php on line 5

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/michellehviid.dk/wp-content/themes/michelle-hviid/functions.php:3) in /home/www/michellehviid.dk/wp-content/themes/michelle-hviid/functions.php on line 5
Kan danske kvinder flirte? | Michelle Hviid
Tilbage til siden

Skrevet

Kan danske kvinder flirte?

Jeg var gæst i går i Go Aften Danmark, for at forsvare de danske kvinders evner til at flirte. Kan vi flirte, det vil jeg mene. Klik her og se selv!

Og køb evt. Alt for damerne imorgen (torsdag 9. feb 12), jeg har fået testet min såkaldte bodyage. Jeg er 39 år, min krop er lidt yngre, nemlig 33 år. Jeg kan selv tilføje at jeg ind i mellem føler mig som en 90 årig dog med en teenagehjerne…


2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010