Tilbage til siden

Skrevet

De smukke unge mennesker

Jeg elsker at holde foredrag for studerende. Det giver SÅ meget mening, at drysse mod og handlekraft ud over dem, som er på vej ud i de store beslutninger om, hvad de vil med livet. At give dem troen på at alt kan lade sig gøre, men at det kræver BIG BALLS og fightermentalitet. Knap så meget curling – meget mere bowling.

Jeg har den forgangne uge talt på 3 videregående uddannelser. Jeg taler GERNE på 100 mere, for det fylder mig med glæde og begejstring. Og tilsyneladende virker det. De smukke unge mennesker, skriver de skønneste beskeder til mig, fulde af energi og handlekraft, om at det de nu vil GØRE.

For mig er det hele essensen, at gøre, for en ide er INTET hvis den ikke bliver tilsat handling. Herunder er bare et par af de feedbacks jeg fik, efter mit foredrag i Viborg igår. Jeg bliver glad, nærmest lykkelig. Jeg får lyst til at skubbe endnu mere energi ind i endnu flere unge mennesker.

Så er du et ungt menneske, arbejder du med unge mennesker, er du forælder til et ungt menneske, kender du et ungt menneske, så ville jeg være taknemmelig hvis du ville sprede budskabet, om at jeg holder foredrag – og at de unge mennesker faktisk hører efter.

Om ikke andet, så fordi det er dem som skal passe os når vi bliver rigtig gamle…

Tak.

Kh Michelle


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010