Tilbage til siden

Skrevet

Jeg lejer min lejlighed ud

Flytning pga KÆRLIGHED!

(Så længe opslaget her er synligt, er lejligheden stadig ledig til udlejning! Jeg tager opslaget AF når der foreligger en underskrevet kontrakt)

Jeg skal flytte sammen med Morten og jeg lejer derfor min lejlighed ud pr. 1. januar (eller 15 januar) – D. 31. dec er en lidt trist dag at flytte på….. SKÅL…

Fakta om lejligheden

Thoravej i Københavns Nord Vest kvarter. Her er stille.

Lejligheden er 196 kvm fordelt på en entre, 2 badeværelser, det ene med karbad, kæmpe stue, kæmpe spisestue / køkken og 3 værelser. Alle 3 værelser har indbyggede skabe og indbygget dobbeltseng. De to “børneværelser” har en hems med en dobbeltseng og skabe nedenunder. Der er 3 altaner. En i stuen, en ved køkkenet og en i “master” bedroom. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Den ligger øverst på 3. sal. Det er en meget lys lejlighed med frit udsyn fra næsten alle værelser. Der er elevator i bebyggelsen, fælles tagterasse og privat parkering i aflåst P-hus. Her er dejligt!

Jeg lejer IKKE ud til et bofællesskab til 3 sjove studerende… Jeg ved godt hvordan det foregår, jeg har også været ung engang.. Jeg vil rigtig gerne leje ud til en familie med børn. Ingen husdyr.

Af hensyn til den latterlige og forældede lejelov kan jeg max leje lejligheden ud tidsbegrænset i 23 måneder. Der bliver udfærdiget helt helt almindelig godkendt lejekontrakt.

Huslejen bliver ca 15.500 kr ekskl. forbrug. Jeg kan ikke forbrugstallene (!!) Der skal betales 3 måneders depositum.

Du kan se billeder af lejligheden her!

Hvis du er interesseret i at se lejligheden, vil der være fremvisning torsdag d. 15.  nov kl 16.00 – 19.00. (Thoravej 14, 3. sal / NV)

Det er ikke muligt at kontakte mig inden, jeg har simpelthen ikke tid til at håndtere alle de henvendelser. Hvis du kender mig privat er det en anden sag. Netværk tæller. Selvklart er det rarest at leje ud til nogen jeg har en “connection” med, i så fald så ring eller mail!

Så længe opslaget her er synlig, er lejligheden stadig til leje. 

Jeg håber at jeg får de gladeste, sjoveste og mest ordentlige lejere. I behøver ikke at indrette jer så farvestrålende som mig, men det er hyggeligst (!!) Jeg elsker min lejlighed, jeg har selv tegnet, bygget og indrettet den. Jeg glæder mig til at flytte hen til min kæreste, men det er også med et stik af vemod, så god lejekarma er et must.

Jeg tabte mit hjerte på Hortensiavej på Frederiksberg for nøjagtigt 6 mdr siden. Jeg flytter hjem til det.

Kh

Michelle Hviid

(Maleriet er malet af Rikke Mai og jeg sælger det for 15.000 kr)

Du kan købe min bog “Skru op for livet”, her. Jeg signerer den og sender den til dig! Kh Michelle


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010