Tilbage til siden

Skrevet

Fuck flinkeskolen

Christina Aros og Michael Kold har skrevet en bog “Fuck flinkeskolen” som netop er udkommet. De bad mig om at skrive forord til bogen. Du kan læse mit bidrag herunder. Det er en god bog, især hvis du lider af flinkeskole tendenser! Kh Michelle

En af mine veninder har en tavle hængende i sit køkken, på tavlen har hun skrevet: “HUSK: At være (mest) sød”. Det er ment som en livsfilosofi for hendes to døtre. Jeg synes det er genialt! For selvfølgelig skal vi være mest søde. Men trangen til at være sød, skal aldrig stå i vejen for at leve livet lystigt, modigt og klogt.

 

Flinkeskolen har taget styringen i alt for mange mennesker, det er ikke hensigtsmæssigt, hverken for dem som er underlagt eller for samfundet. Samfundet har brug for modige selvstændigt tænkende mennesker. Mennesker har brug for at være fri.

 

Prøv at forestille dig 3 mennesker du virkelig ser op til, 3 mennesker som set med dine øjne har levet en misundelsesværdigt og modigt liv. Hvor mange af dem har levet deres liv underlagt “flinkeskolens regelsæt”? Mit bud på et svar er: INGEN!

 

Vi skal turde mere, være ærligere, grine af os selv og gå på gyngende grund. Frygten for at fejle er verdens største og dummeste stopklods. Lev dine drømme ud, følg dit eget definerede normsæt, ikke flinkeskolens forældede regler. Gør det alligevel, hvad end det er du drømmer om. Sådan lever jeg mit liv og elsker det.

Læs bogen og kast dig ud i at leve lidt mere. Husk dog stadig at være (mest) sød…

Derfor er det en befrielse, at denne bog tager kampen op med Flinkeskolen. Læs bogen, sæt i gear og kast dig ud at leve lidt mere. Husk dog at være (mest) sød.

Kh

Michelle Hviid

 

Fuck Flinkeskolen har en side på Facebook (Fflinkeskolen) hvor du kan læse mere om bogen og kurser etc.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010