Tilbage til siden

Skrevet

Se mig, jeg steger bacon

Se mig, jeg steger bacon….

”Se mig, jeg steger bacon” – Den sætning er blevet en joke blandt mine veninder. Det er et billede på kvinder som overpræsterer og løber sig ihjel derhjemme (og på arb.) De serverer, tørre af, handler ind, passer børn, serverer mere, stiller op, rydder op, serverer morgenmad og…… steger bacon… og ser godt ud imens…. I håbet om at manden kaster et kødben, eller måske endda vækker hende en dag med morgenmad på sengen, indeholdende bacon.

Han kan ikke se det… Vi forstår IKKE at han ikke kan se det. Vi forstår det simpelthen ikke. Hvis man godt kan lidt at få bacon serveret, kan man vel regne ud at modparten måske også synes om selvsamme?

Du skal forestille dig en ambitiøs skøn lækker og klog mor som bag ”Se mig, jeg steger bacon – smilet”, er træt. Hun er faktisk virkelig træt og trænger til en pause. Hun har det hele, det eneste hun liige går og mangler er en stopknap. STOP! Stop for helvede!

I virkeligheden, kogt ind til benet, betyder det ”Se mig, kys mig, forfør mig, løft mig,  elsk mig, server ”noget” for mig”….

Til ham: Stop hende inden hun falder. Sæt hende over i sofaen, server en kop the, giv hende et fodbad, steg evt. bacon… Du vil få din lillebitte investering tifolds igen, måske endda i form af skønne seksuelle ydelser og en kæreste som smiler uden at vakle. Overvej det…..?

Til hende: Stop. Ikke mere. Slut. Nu. Idag.

Note til selv #1: Husk Michelle, hvor godt du har det LIGE NU, inden du nogensinde falder i baconfælden igen. Husk det…..! Al den tid jeg brugte “på at stege bacon” bruger jeg istedet på at træne min røv stram, og halløj, jeg er meget gladere!!

Note til selv #2: Husk Michelle, kun stege bacon for dem som også med glæde steger bacon for dig. Ikke et klamt milimeter-demokrati, dog en eller anden form for ligevægt!


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010