Tilbage til siden

Skrevet

Kloge inspirerende ord

Jeg var en af de heldige som svømmede aldeles væk, til en uforglemmelig og smuk Leonard Cohen koncert på Rosenborg, for et par uger siden. Musikken, stemningen, kærligheden sidder stadig i mig. Jeg håber den bliver siddende altid. Det var magisk. Simpelthen magisk. Midt i koncerten pegede Cohen op over vores hoveder og sagde: “Dear Friends, may i draw your attention to the moon”, man skulle nok have været der, for at forstå hvor fantastisk det var. Koncerten varede i timer. Jeg svømmede væk i timer. I melankoli, tanker, drømme og især kærlighed.

Et enkelt øjeblik står helt skarp. Det var da Sharon Robison sang “Alexandra Leaving”. Jeg har hørt den sang 1000 gange før, jeg har ikke bare hørt den, jeg har lyttet den, tygget den, nydt og mærket den. Men denne aften, stod en strofe endnu mere lysende klar end alt andet. Sandheden i en strofe.

“Do not choose a coward’s explanation!”

Kære Cohen, kære Sharon – jeg stræber efter netop DET. Hver eneste dag.

Når jeg begynder at krybe uden om, går jeg tilbage og stirrer på det jeg forsøgte at krybe uden om. Den lille strofe rummer afsindig visdom og giver mig uendeligt meget energi og handlekraft. Tak.

Når jeg begynder at pakke “ting” ind, pakker jeg dem ud igen og kikker på hvad det var jeg ville pakke ind. Fordi jeg holder så usvigeligt meget af den power der er i sandheden. Jeg bestræber mig på ikke at svare af vane, men virkelig forholde mig til hvad der foregår omkring mig. Hver dag. Jeg har hørt sangen hver dag siden koncerten. Tak for det gode råd.  I will not choose a coward´s explanation. Ikke overfor andre, ikke overfor mig selv. Tak for musikken.

Vil du høre sangen, klik her!

 PS. Morten, jeg savner dig, elsker dig. Jeg er din.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010