Tilbage til siden

Skrevet

Det grønne græs.

Græsset er nu engang grønnest der hvor det bliver vandet. Hvis det er hos din nabo, så er det på tide at begynde at vande selv. Hvordan? Jeg har et godt bud. Det er ikke ligefrem rocketscience…..

Jeg elsker at forbinde ledninger, som sådan en telefoncentraldame i 1950erne, fordi jeg elsker at se hvad nye forbindelser kan skabe sammen. Jeg kan slet ikke lade være! Jeg gøder og vander konstant. Hvis jeg tilfældigt støder på en spændende kvinde, som muligvis er interessesant for min mors virksomhed og viceversa. Så skriver jeg omgående til dem begge to. Måske bliver det en god kontakt for begge parter. Måske ikke.

Vi havde min kærestes gode ven til middag i lørdags. Han er lækker, sød og single og pippede lidt om at være kæresteklar. Jeg har afsindigt mange kvindelige single bekendtskaber på Facebook (grundet Runningdinner.dk). Jeg beskrev ”lækker single politimand” på min wall, manden blev flået ned fra hylderne. Der viser sig at være VIRKELIG god afsætning i lækre single politimænd, de går som varmt brød! (Jeg må huske at forkæle (læs forføre, red) min egen politimand jævnligt)

Jeg fortæller vidt og bredt om hvem jeg kender, hvad de kan og hvordan det kan være til gavn for dig!

Jeg læste for nyligt at en fjernt bekendt, var ved at åbne et nyt dansestudie i centrum. Måske er det netop det lokale som min gode ven og personlig træner, Tore Munch stod og manglede. Måske er det god forretning for hende at leje lokalet ud ind i mellem. Derfor skriver jeg omgående til dem begge to. De griber selv bolden eller lader være.

Hvis jeg har noget tilovers, tilbyder jeg det til andre. Mine naboer må altid låne min bil og jeg kunne opremse tusinde eksempler. Hver eneste gang jeg ser en mulig ny forbindelse, forbinder jeg, jeg slet ikke lade være. Der er en frynsegode ved at være damen på telefoncentralen. Jeg opsnapper konstant små brudstykker af samtalerne. Jeg ved hvad der foregår alle mulige steder. Det er også nyttigt!

Min skabertrang er meget udtalt og det giver mig mange glæder, derfor skriger skabertrangen på at blive fodret. Jeg har aldrig tænkt, ”Jeg vil være en god netværker”. Men jeg tænker tit, ”Hvor kunne det være sjovt hvis……” – det mindset har gjort mig til en eminent netværker! En fantastisk sidegevinst.

Jeg fodrer konstant mit nære og perifære netværk og derfor elsker mit netværk mig. De er altid spændte på hvad jeg finder på og hvad jeg inviterer dem med til. De ved hvad jeg står får og de returnere min indsats med storsind. Det er den mest geniale effekt overhovedet. Storsind avler storsind.

Mit netværk arbejder for mig når jeg sover. Mit netværk ser hvad der foregår i min blinde vinkel. Mit netværk er gået hen og blevet min største styrke. Jeg ved ALTID hvem der kan hjælpe mig videre med mine ideer, de lytter oven i købet når jeg ringer. Det er afsindigt smart.

Det vil jeg gerne anbefale. Tænker du over hvordan du opbygger dit netværk, så overvej i stedet at forbinde dine kontakter. Også selvom der ikke umiddelbart er gevinst i sigte for dig. Byg dit netværk op når du IKKE har brug for det. Inden du ser dig om, er dit græs blevet grønnere! God fornøjelse og hils endelig fra mig.


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010