Tilbage til siden

Skrevet

Kenya før afgang

Så er det imorgen tidlig, meget tidligt at jeg drager afsted til Kenya.

I Kenya kræver det mod at være kvinde med ambitioner. Mod til at bryde tabuer og traditioner. Kvinderne har modet, og de kan gøre en forskel for deres land og i deres eget liv, hvis de får muligheden. Det vil Kvinder for Indflydelse være med til at give dem.

Vi er 10 kvinder fra www.kvinderforindflydelse.dk som skal på dette eventyr sammen. Forventningens glæde er stor. Jeg ved allerede nu at det bliver en livsrejse. De kvinder jeg skal rejse sammen med er fantastiske. De kvinder vi skal besøge er fantastiske. De livsvilkår de lever under er nærmest ufattelige. Sidst men ikke mindst er naturen overvældende.

Vi skal til Nairobi, Kisumu (ved Victoriasøen) og Mombasa ved det indiske ocean. Vi skal besøge de forskellige projekter i Kenya som www.kvinderforindflydelse.dk samler penge ind til. Jeg ved fra min rejse til Zimbabwe (i samme regi) for 2 år siden, at det bliver en rejse som sætter store tanker og store visioner igang.

– Vi starter med at besøge Kibera, Nairobis største slumkvarter. Her skal vi vises rundt og besøge en af organisationerne som arbejder for bedre vilkårene. Jeg forestiller mig, at dette besøg i en af verdens største slumbyer, vil sætte sig dybt dybt i mig.

– Vi skal besøge og indlogeres privat hos kenyanske kvinder fra en af de organisationer vi støtter. Det bliver en kæmpe oplevelse. Jeg har købt fine gaver til at tage med. Vi har også fået skønne sponsorgaver fra bl.a www.carlend.dk, www.adax.dk, www.jewlscph.com & www.rosemunde.com. Tak!

– Vi skal til gudstjeneste I Kisumu. I Kenya er de fleste protestanter, katolikker og muslimer. Vi skal deltage i den korte udgave (kun 1,5 time) af en protestantisk gudstjeneste. Jeg glæder mig og forestiller mig farvestålende damer som danser, synger og flagrer med armene. Måske bliver jeg klogere!

– Vi skal deltage i en workshop for unge Kenyanske kvinder “Young Womens leadershio institute”.

– Vi skal besøge 100 lokale kvinder til dialogmøde under et mangotræ ved Bamburi. Jeg lover at tage mange billeder, det bliver utvivlsomt helt fantastisk.

– Vi skal til dialogmøde på Den Danske Ambassade i Nairobi, vi skal bla. møde lokale erhvervsfolk.

– Sidst men ikke mindst skal vi til Masai Mara på safari. Jeg har lovet mine børn at tage billeder af hhv. gnu og zebra..

Den første malariapille er slugt, vaccinationerne mærkes i armen, børnene er udliciteret og jeg mangler bare at pakke de sidste ting i min sportstaske. Kl. 04.30 skal jeg stå smilende klar i Kastrup. Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer her op bloggen. Jeg har tænkt mig at tage en milliard billeder. God nat.

www.kvinderforindflydelse.dk er:

Anette Steen Pedersen – Direktør i ASP Consult Aps

Birgitte Mørck Schultzer- Ejer og CEO for InTouch

Bolette Christensen – Cand.psych. og E*MBA

Julie Polar de Greeve- Project Manager Bestsellerfonden

Karin Retvig – Formand for HK/Privat

Lone Hass – Koncerndirektør COWI

Marianne Stagetorn Kolos – Ejer af Conditori La Glace

Mette Kynne Frandsen – Adm. direktør Henning Larsen Architects A/S

Mette Laursen – Adm. direktør LinKS

Michelle Hviid – Foredragsholder, Direktør, Idemager og Fantast

Stinne Bjerre – Redaktionchef Aller

Stine Bosse – Professionelt bestyrelsesmedlem

Suzanne B. Danneskiold Lassen- Direktør for Strategic Facilitator & Integrator

Tine Aurvig-Huggenberger – Chef for Public Affairs i PrimeTime Kommunikation

Vibeke Hartkorn – Kommunikationsrådgiver ARTKORN


2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010